Meldt opschoonacties aan in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 28 maart organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt, straat of sportterrein schoon te houden. Want in een schone omgeving is het prettiger wonen en recreëren. De gemeente Zwolle en ROVA ondersteunen deze landelijke actie natuurlijk ook.

opschoondag.jpg

Wanneer je met je buurt of (sport)vereniging je eigen omgeving vrij wilt maken van zwerfvuil kun je gratis de Mooi Schoon bus of aanhanger aanvragen bij ROVA. Deze is uitgerust met alle materialen die nodig zijn; afvalgrijpers, handschoenen, veiligheidshesjes, vuilniszakken etc. Of wanneer je zelf regelmatig een rondje wandelt en daarbij je omgeving op wilt schonen, stelt de ROVA gratis een afvalgrijper beschikbaar. Meld jouw initiatief aan op www.mooi-schoon.nl. Mocht het niet lukken om op 28 maart al een actie te organiseren, dan kun je de bus of aanhanger van Mooi Schoon ook op een later tijdstip reserveren.

Buurtactie van de maand
Wil je in aanmerking komen voor de eervolle vermelding ‘buurtactie van de maand’ en misschien zelfs wel voor de ‘buurtactie van het jaar?’ Post dan je leuke of bijzondere actiefoto van die dag op Facebook MooiSchoonNL of mail je foto en bericht naar mooischoon@rova.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Wat ik niet begrijp, waarom doen ze dat nu niet, alle bosjes en struiken zijn nog kaal, je kunt er makkelijk bij. Eind april is alles weer groen en blijft de helft liggen.


  ⚠️ Meld

 2. En de belastingen stijgen en stijgen.
  Wat doen ze met al dat geld?
  Ze bezuinigen alles weg en laten kinderen de rotzooi opruimen.

  Verkapte vorm van kinderarbeid?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.