Zwolse Marleen Postma beklimt Mont Ventoux

Zwolle – Marleen Postma uit Zwolle beklimt maandag 25 mei als lid van team Vlinder de Kale Reus van de Provence, de Mont Ventoux. Haar doel is om al hardlopend zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar MS. Haar persoonlijke actie heet Energie door bewegen!

Marleen: “Deze slogan is mij echt op het lijf geschreven. Waarom? Soms lijkt het alsof alle energie op is. Maar als ik dan ga sporten, kom ik vol energie terug met het gevoel weer controle over mijn eigen lichaam te hebben. Ik beklim de Kale berg daarom voor meer energie voor alle MS patiënten." Marleen, die zelf MS heeft, wil in de aanloop naar deze bijzondere gebeurtenis zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. “Daarom organiseer ik vrijdagavond 1 mei 2015 samen met een paar kanjers uit mijn naaste omgeving drie activiteiten.”

De eerste clinic is bootcamp: Daag jezelf uit en volg deze bootcampclinic in de mooie natuur bij de IJsseldijk. De tweede activiteit is een fietstocht: Beweeg je al fietsend(race)  door de natuur en geniet van een mooie route. De derde clinic is een wandelroute. Geniet al lopend van het zicht op de mooie IJssel. Natuurlijk kun je deze route ook met behulp van een rolstoel, scootmobiel of  handbike volgen.

Alle activiteiten beginnen om 19.00 uur en het start- en eindpunt is Voorsterhof 10 in Zwolle.

“Het inschrijfgeld voor deelname aan één van deze activiteiten is vijf euro per persoon De volledige opbrengst komt geheel ten goede aan de actie Klimmen tegen MS”, aldus Marleen, die ook een eigen internetpagina heeft.
Artikel delen: