Betreed het WAK Muziekpodium

Zwolle – Van zaterdag 30 mei tot en met zondag 7 juni 2015 vindt in Zwolle de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Tijdens de WAK laten amateurkunstenaars in Zwolle uit alle kunstdisciplines zien wat zij in huis hebben, in hun eentje of in een groep. Ook in 2015 coördineert Stadkamer (voorheen Kunst & Zo) de WAK in Zwolle.

 

wak.jpg

"Jullie bedenken en regelen de activiteit, wij geven graag tips en adviezen. Jullie organiseren de activiteit, wij organiseren de gehele WAK-communicatie en maken jullie amateurkunstactiviteit breed zichtbaar". Stadkamer streeft ernaar zoveel mogelijk amateurkunstenaars een écht podium te bieden tijdens de WAK. Wil je graag optreden in de binnenstad? Dat kan op het WAK Muziekpodium tijdens Zwolle Unlimited van 5 tot en met 7 juni. Het Gasthuisplein wordt dan omgetoverd tot WAK Muziekplein.

Ook Park Eekhout biedt een podium tijdens Parkpret op zondag 31 mei, zowel voor optredens als ook voor beeldend kunstenaars mét en zonder kunstzinninge activiteiten. Daarnaast stelt Stadkamer zelf haar podia beschikbaar, tijdens het tweede WAK-weekend, waaronder de Statenzaal. Beeldend kunstenaars wordt bovendien een podium geboden bij het Petit Montmartre en bij Kunst op Zondag.
Meedoen?
Meld je vóór 10 april aanstaande aan met het aanmeldingsformulier dat te vinden is op amateurkunst.stadkamer.nl . Klik hiervoor op het WAK-logo. Hier vind je tevens meer informatie over de WAK en over de hierboven genoemde podiummogelijkheden. Je kunt ook contact opnemen met Anne Bussink van Stadkamer amateurkunst, amateurkunst@stadkamer.nl.
Artikel delen: