SamenLoop voor Hoop Zwolle zoekt voorzitter

Zwolle – Elk jaar krijgen ruim 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Dat zijn 12 mensen per uur. Als je dit omrekent naar het aantal inwoners van Zwolle krijgen elke dag ongeveer 2 inwoners de diagnose kanker te horen. Ook in Zwolle raakt kanker dus heel veel mensen.

 

samenloop_zwolle.jpg 

 

KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken wordt er geld ingezameld, o.a. met het bijzondere evenement SamenLoop voor Hoop: een 24-uurswandelestafette die symbool staat voor de strijd tegen kanker. En de teams wandelen niet alleen, maar organiseren ook allerlei leuke activiteiten. De eregasten bij een SamenLoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. In Zwolle zijn in 2012 en 2014 twee prachtige SamenLopen georganiseerd. En er is al een enthousiaste groep vrijwilligers die er in 2016 ook een wil organiseren. Alleen de voorzitter ontbreekt nog.

 

Gezocht: enthousiaste vrijwilliger met leidinggevende ervaring

Dus ben je een geboren leider, heb je organisatietalent en wil je je graag als vrijwilliger inzetten voor de KWF-afdeling Zwolle? Dan ben jij misschien onze nieuwe voorzitter/bestuurslid lokale acties! Het is een uitdagende gecombineerde functie. Als voorzitter SamenLoop voor Hoop maak je deel uit van het bestuur van de lokale KWF-afdeling Zwolle en zorg je samen voor dat er in 2016 weer een mooie SamenLoop wordt georganiseerd.

 

Jouw aandachtsgebied binnen het bestuur is het initiëren van (fondsenwervende) acties en evenementen. Kijk voor meer informatie over SamenLoop Zwolle op zwolle.samenloopvoorhoop.nl en voor de activiteiten van KWF-afdeling Zwolle op kwfzwolle.nl.

 

Solliciteren

Meld je aan of neem voor meer informatie contact op met KWF-regiocoördinator Jan Puthaar via telefoonnummer (06) 316 315 05 of per e-mail via aanmelden@kwf.nl.

Artikel delen: