Lustrum Winners benefiettoernooi

Zwolle – Voor de 5e keer in successie wordt het Winners benefiettoernooi georganiseerd op “witte donderdag”  2 april 2015 as door Stichting Winners in samenwerking met de WRZV Zaalvoetbal en de Vrienden van de Herberg.

schermafbeelding_2015-03-26_om_20.10.11.png 

Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle, maar zeker ook in de regio, waar gezelligheid en plezier voorop staat voor jong en oud! Deze avond staat in het teken om aandacht te geven en te verkrijgen voor het G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV de Boog in het bijzonder. Het doel is daarnaast geld te genereren, om de jaarlijkse winnerstoernooien voor WRZV de Boog te kunnen financieren. Het benefiettoernooi wordt het komende jaar weer ondersteund door diverse bedrijven en organisaties uit het Zwolse en ver daarbuiten zelfs!

De volgende bedrijven, organisaties en ook particulieren dragen WRZV de Boog en het benefiettoernooi een warm hart toe en hebben ook voor deze editie hun (financiële) ondersteuning toegezegd. 

Zwolse bedrijven en organisaties: Schaftenaar B.V, NOVON Schoonmaakbedrijf, COVEBO Uitzendgroep, Stichting Empower, Postma Totaaltechniek, PSTM Automatisering, AON Verzekeringen, Tosec BV, WECOVI BV, ABN AMRO /Meespierson, SWZ, Openbaar Belang, Delta Wonen, Conrad Catering Compleet, JFPT/Foodlife, Supportersclub PEC Zwolle, Sportservice Zwolle, Brouwers, HANOS Zwolle, WRZV Zwolle, Vrienden van de Herberg, Stichting Winners, Autohandel Voorst, BWEFAR, ITW Industry (Mijdrecht), Bastiaansen Biokaas (Rouveen), Banzo Engineering (Hoogeveen), Noordman Tapijt (Hattem), JM Reclamedia (Hattem), Uitgeverij Jupijn (Hattem), Marcel Senz fotografie (Hattem) en Beter Wonen Vechtdal (Hardenberg).

“Het is ons gelukkig ook dit jaar gelukt om veel bedrijven, organisaties en privé personen warm te krijgen om het 5eWinners benefiettoernooi te ondersteunen, wat betekent dat ook het G-voetbal van WRZV de Boog ook in 2015 weer kunnen deelnemen aan de drie te organiseren winnerstoernooien”, aldus een blije organisator Freddy Eikelboom.

Met de netto opbrengst van het evenement hoopt Stichting Winners en haar partners ook het komende jaar weer de drie winnerstoernooien voor de G-voetballers van WRZV de Boog te kunnen bekostigen.

Aan het toernooi nemen 16 sponsorteams deel, welke verdeelt over vier poules spelen voor de Winners wisselbeker. De avond begint om 18:30 uur. Wethouder van sport Rene de Heer zal de prijsuitreiking verrichten.

Het toernooi is een mixed toernooi waar de sponsorteams prominente gastspelers krijgen toegevoegd aan hun team. De prominenten bestaan uit ex- internationals, oud- (betaald) topvoetballers, oud- top schaatsers, top arbiters, politici, bestuurders, zangers, ondernemers, en gewoon gezellige en maatschappelijk actieve Zwollenaren.

Dit jaar hebben de volgende prominenten reeds hun deelname bevestigd aan deze avond: Erben Wennemars (oud- wereldkampioen sprint schaatsen), Henk van Steeg & Tom Ijzerman (FC Zwolle), Harm Wolters en Reinier Vegter (Nederlandstalige zangers), René De Heer en Jan Brink (wethouders Gemeente Zwolle), Anne Mulder (2e kamerlid VVD) en natuurlijk vele anderen bekend en actief in en ook buiten het Zwolse!

De wedstrijden staan onder leiding van onze WRZV scheidsrechters Freddy Mobach en Ronald Kartosonto en Top scheidsrechter Wilco Jansen. Roelof Luinge fluit de finale en zal na afloop de aanwezige gasten nog even vermaken met een aantal vermakelijke anekdotes over zijn tijd als topscheidsrechter.

De avond wordt net als voorgaande jaren op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten.

“Het beloofd weer een fantastische en gezellige avond te worden gezien het grote aantal aanwezigen en deelnemers”, aldus Eikelboom.

De toegang is voor deze avond geheel vrij en is iedereen die een gezellige en leuke avond wil hebben van harte welkom!

Artikel delen: