Them Lewis Boys bij Muziek in de Tent

Zwolle – Voor het tweede optreden van Muziek in de Tent komen de heren van Them Lewis Boys naar Zwolle. Op 12 april zullen zij hun eerbetoon aan de rock ’n rollzanger en pianist Jerry Lee Lewis ten gehore brengen. Alle klassiekers, maar ook nieuwe nummers van deze muzikale duizendpoot komen voorbij. Om 14:00 uur trapt de band het optreden af op het Assendorperplein.

them_lewis_boys.jpg

Sinds 2011 staan de mannen van Them Lewis Boys al samen op het podium. Ze kennen de bekende nummers van Lewis als geen ander. Denk hierbij aan de hits als ‘Whole lotta shakin going on’, ‘Breathless’ en ‘Great balls of fire’. De band laat ook nieuwe nummers horen van de pioneer van de rock ’n roll zoals ‘Mean Old Man’. Met de traditionele bezetting bestaande uit piano/zang, elektrische bas, elektrische gitaar en drums wordt een strakke tribuut neergezet.

De piano speelt volgens zanger en pianist Jeroen Sweers de boventoon in de muziek van Lewis. "Waar je normaal gitaren hoort bij rock ’n roll, heeft Lewis de piano uitgekozen als belangrijkste instrument", aldus Sweers. Mede door dit gegeven en zijn enorme uitstraling is wat hij neerzet uniek in zijn soort.

Kom dus ook 12 april naar het concert van Them Lewis Boys en luister naar de briljante nummers van ‘The Wild One’ Vanaf 14:00 uur barst het feest los op het Assendorperplein. De entree is zoals altijd gratis.

Artikel delen: