Exclusieve voorpremière Hazes film

Zwolle – Op maandagavond 30 maart vindt in Tuschinski in Amsterdam de landelijke voorpremière plaats van ‘Bloed, Zweet & Tranen’, dé langverwachte film over het leven van André Hazes. Tegelijkertijd zal de film live in het land vertoond worden, waaronder ook – exclusief – in het Fraterhuis.

‘Bloed, Zweet & Tranen’ vertelt het meest complete verhaal over het muziekicoon André Hazes, door de drie belangrijkste periodes uit zijn leven op het witte doek te brengen: zijn rauwe jeugd en hoe hij als kleine jongen ontdekt wordt, zijn hoogtijdagen in de jaren ’80 en de laatste maanden voor zijn dood. "We zijn ongelooflijk blij dat we deze unieke voorstelling als Fraterhuis naar Zwolle hebben kunnen halen", aldus Henriëtte Boerhof, directeur Filmtheater Fraterhuis. Daarom wordt deze voorstelling feestelijk aangekleed, met de bekende rode Fraterloper, cadeautjes en na afloop voor iedereen een broodje knakworst, de favoriete snack van André Hazes.

‘Bloed, Zweet & Tranen’ is op maandag 30 maart om 21.00 uur eenmalig te zien in het Fraterhuis. Er zijn speciale toegangsprijzen van toepassing. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa. 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wat een drukte om die alcoholist die zijn eigen huis sloopte en zijn gezin terroriseerde. Boeken, imitatie wedstrijden, heel Holland zingt Hazes, musical en nu weer een film. Pffff. Op zich wel slim, als je zelf verder geen talent hebt kun je zijn succes gaan uitmelken maar of wij daar op zitten te wachten…..


    ⚠️ Meld

  2. Deze premiere kan beter plaats vinden in het buurthuis van de Indische buurt, omdat in die buurt de meeste Hazes fans wonen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.