Deltion presenteert voorstelling Else

Zwolle – Op 23, 24 en 25 april organiseert Deltion de voorstelling Else, de gouden eeuwigheid. 1664. De Gouden Eeuw. Nederland was in die tijd wat Amerika nu is: het land van de eindeloze mogelijkheden. Het Deense meisje Elsje Christiaens droomt van een beter leven. En ze heeft het lef om de overstap te maken: ze vertrekt per boot naar Amsterdam. Hoe het haar daar verging, kun je zien in deze korte documentatie van de NPS.
 
else.jpg 
Het is een voorstelling over de vraag of het leven maakbaar is. Kun je ontsnappen aan je lot? Als je voor een dubbeltje geboren bent, wordt je dan ooit een kwartje? Rijkeluiskinderen, immigranten, staatsmannen en mensen aan de rand van de samenleving vertellen samen metElse het verhaal van de zoektocht naar geluk in de rijkste jaren van ons land. 

De voorstelling Else, de gouden eeuwigheid vindt plaats op:

Data: Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april

Tijden: 20.30-22.00 uur, zaal open 20.00 uur

Locatie: Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle

Arrangement 

Voorafgaand aan de voorstellingen op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april verzorgen horecastudenten een proeverij van verschillende gerechtjes uit De Gouden Eeuw. De proeverij is om 19.00 uur, aanvang 18.45 uur. De kosten hiervan bedragen 12,50 en kan bijgeboekt worden bij de kaarten voor de voorstelling.

Artikel delen: