Gratis opfriscursus verkeersregels VVN

Zwolle – Weet u nog de voorrangsregels op een kruispunt? Hoe zit dat ook al weer als een fiets of scooter van rechts komt?
Hoe zit dat met die nieuwe fietsrotonde? Krijgt u als fietser wel voorrang?

meisje_tussen_auto.jpg

Wat is de snelheid voor een scootmobiel op het fietspad, op de stoep of in het winkelcentrum? En bij een uitrit, wie moet u voor laten gaan? Al die nieuwe strepen op het wegdek, met groene stroken, wat betekenen ze en welke snelheid hoort daarbij? Er komen ook weer nieuwe verkeersborden. Wat betekenen ze? Op maandagmiddag 13 april van 13.30 tot 16.00 uur zal de consulent van VVN de laatste veranderingen van regels en borden uitleggen en uw vragen beantwoorden. Het maakt niet uit of u auto rijdt of per fiets aan het verkeer deelneemt. 

Locatie: Wijkcentrum Bestevaer Trompstraat 10 b in de Wipstrik (ingang Ruyterstraat t.o. nr. 16)
Deelname kan alleen na aanmelding
Informatie en aanmelding:
Eilina Meijer, telefoon 038-7850097, e-mail: frankeneilina@gmail.com
Meer informatie over VVN Zwolle op de website: www.veiligverkeerzwolle.nl
Ook op deze site kunt u zich aanmelden voor de gratis opfriscursus verkeersregels.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Helaas een kansloze missie. Een Zwollenaar m/v heeft lak aan regels en bepaalt zelf wie er voorrang heeft en dat is hij/zij dus.


    ⚠️ Meld

  2. Haha, had ik het bijna goed. Ik had wel een reactie verwacht waarbij er naar anderen gewezen zou worden, maar dan meer dat die cursus een goede zaak zou zijn voor anderen. 🙂

    Maar het lijkt me inderdaad een goed initiatief, zeker ook voor mijzelf. Maar ’s maandagsmiddags heb ik helaas andere verplichtingen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.