Overwetering te sterk voor dames SV Zwolle

Door Redactie

Zwolle – Zaterdag 28 maart werd er door de dames van SV Zwolle tegen Overwetering in Olst gestreden. De thuiswedstrijd werd met 31-18 gewonnen door Zwolle, dus de dames wisten dat er wat te halen viel.

clipboard02.jpg

Nadat de dames zich hadden omgekleed (in rode shirts dit keer) en een duidelijke voorbespreking hadden, begonnen ze aan de warming-up. Een goede en fanatiek warming-up, waardoor de dames sterk aan de wedstrijd begonnen. Het eerste doelpunt was voor Overwetering, maar daarna wist Zwolle het netje twee keer te vinden. Vervolgens kreeg Overwetering, de kans om iets uit te lopen. Na de rust kwamen de dames met de koppies omhoog de kleedkamer uit. De wedstrijd is nog niet gespeeld en er kon nog van alles gebeuren. De dames van SV Zwolle hebben vaker dit seizoen laten zien dat zij een achterstand om kunnen buigen in winst. Strijden als een team! Helaas lukte dit nog niet direct na de rust. Maar na een verschil van 10 doelpunten vonden de dames het wel genoeg.

Er werd keihard gewerkt en geknokt. De dekking stond goed, waardoor Overwetering moeite kreeg met scoren. In de aanval wisten de Zwolse dames zelf het doel beter te vinden. Helaas was de achterstand te groot en de wedstrijd te kort om hem winnend af te sluiten. Toch verlieten de dames van SV Zwolle de sporthal in Olst met opgeheven hoofd. Volgend weekend zijn de dames te vinden op een Paastoernooi in Arnhem. Zondag 12 april spelen zij de laatste competitiewedstrijd thuis tegen de Gazellen. Om 13.55 uur in Sporthal Zwolle Zuid.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Overwetering te sterk voor dames SV Zwolle”

Reacties zijn gesloten.