Het weer: het lijkt eerder herfst dan lente

Zwolle – Dinsdagochtend krijgen we te maken met buien waarbij de wind soms zeer krachtig kan zijn. In de middag is het niet veel beter en kan in de buien ook hagel zitten, tussen de bewolking kan af en toe de zon tevoorschijn komen. Bij een stevige westelijke wind wordt het een graad of 10.

30-03-2015_weerfoto_nieuwe_veerallee.jpg

Nieuwe Veerallee 

Woensdag is het wisselvallig met zon, wolkenvelden en enkele buien. Het blijft in de middag niet droog en is ook kans op hagel, lokaal is ook een klap onweer mogelijk. De wind is meest matig en komt uit west- tot noordwestelijke roichting, het wordt overdag 7 tot 9 graden. Donderdag is het grotendeels nog bewolkt maar is de kans op neerslag iets gezak, hiermee is het nog niet helemaal droog en wisselen zon en wolken elkaar af. Uit de aanwezige bewiolking kan nog een regenbuitje vallen. Er staat een matige tot krachtige wind uit noordwestelijke richting en de maxima komen uit rond 8 graden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zwolle – Dinsdagochend kriegen wi??j te maken met bujjen wöörbi??j de wind soms zeer krachtig kan w??n. In de middag is ??t niet völle b?ter en kan in de bujjen ok agel zitten, tussen de bewolking kan of en toe de zunne teveurschien kommen. Bi??j een st?vige westelijke wind wört ??t een graod of tiene.
    Woensdag is ??t wisselvallig met zunne, wolkenvelden en enkele bujjen. ??t Blif in de middag niet dreuge en is der ok kanse op agel, lokaal is der ok een klap onweer meugelijk. De wind is meest maotig en kump uut west- tot noordwestelijke richting, ??t wört aoverdag zeuven töt negen graoden. Donderdag is ??t grotendeels nog bewolkt maer is de kanse op neerslag iets ezakt, iermet is ??t nog niet elemaole dreuge en wisselen zunne en wolken mekaere of. Uut de anw?zige bewolking kan nog een r?genbujtien vallen. Der stiet een maotige töt krachtige wind uut noordwestelijke richting en de maxima kommen uut rond een graod of achte.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.