Reünie docenten en leerlingen Dubbelgreep

Zwolle – Oud-leerlingen en oud-docenten van Dubbelgreep worden uitgenodigd voor een reünie. 2015 is een feestjaar voor Dubbelgreep, het viert het 25-jarig bestaan in Schouwburg Odeon. Oud-Dubbelgrepers worden uitgenodigd om niet alleen te kómen, maar ook deel te nemen aan het Dubbelgreep Reisorkest. Dit is een orkest (van 25 personen) dat dit seizoen speelt in vijf zorgcentra van Zwolle.

Op 20 juni hoopt Dubbelgreep van deze groep een héél groot orkest te maken waarmee er overdag wordt gereperteerd (maximaal een uur) en ’s avonds een optreden zal zijn tijdens de jubileumavond. De inhoud is nog een verrassing, maar de muziek zal tijdig verstuurd worden, zodat je je thuis kunt voorbereiden. Deelname is gratis.  Doe je mee? Laat dit dan uiterlijk 18 mei 2015 (maar liever zo snel mogelijk) weten via jubileum@dubbelgreep.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je via dit mailadres reageren. Als je wél wilt komen, maar niet mee wil spelen, kun je vanaf mei een kaart in de voorverkoop reserveren à €10,- (via Schouwburg Odeon).

Dubbelgreep is in september dit jaar 25 jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 20 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een (gratis) kennismakingsles. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl.

Artikel delen: