Nick Mulvey naar Hedon

Zwolle – Zijn debuutalbum First mind werd ongelooflijk goed ontvangen en als kers op de taart werd Nick Mulvey hiervoor genomineerd voor een Mercury Prize. De BBC plaatste de Brit eerder al in hun Sound of 2014 lijst en dat bleek spot on te zijn zoals de Britten dat zo mooi zeggen. Mulvey, die zelf Paul Simon en Steve Reich als grootste inspiratiebronnen ziet, zal op 4 april te zien zijn in Zwols poppodium Hedon. Voorprogramma wordt verzorgd door Henry Green.

 

nick_mulvey.jpg 

Foto: Isadora Tanner 

 

Nick Mulvey is een singer/songwriter, maar dan wel met een folk sausje aangedikt met o.a. Afrikaanse, Spaanse en Cubaanse invloeden. Catchy folknummers met een lekkere groove kom je geregeld tegen in recensies, bijvoorbeeld in die over zijn optreden op Lowlands afgelopen jaar waar hij de India tent ook nog eens muisstil wist te krijgen. Nick Mulvey is zo’n artiest waarbij je over 20 jaar nog steeds zeg ‘’ik was erbij’’.

 

Zaterdagnachtkoorts-afterparty
Bezoekers van Nick Mulvey kunnen na het optreden blijven voor een heerlijke Zaterdagnachtkoorts-afterparty. Niemand minder dan 3FM DJ Rob Stenders verschijnt achter de draaitafels om je te voorzien van de fijnste alternative classics van grootheden als The Smiths, The Cure en Pearl Jam terwijl resident doktor Hans Stroeve remedie biedt met de heerlijkste discotunes. Bezoekers die alleen voor Zaterdagnachtkoorts komen kunnen om 22:00 uur aanhaken.

 

NICK MULVEY

Support: HENRY GREEN

Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Zaterdag 4 april
Open               : 18:30

Aanvang         : 19:00 uur 

Entree             : € 19,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nlen bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: