Poppen en teddyberen in IJsselhallen

Zwolle – Wat is het toch mooi dat je van zulke kleine dingen, intens kan genieten. Of je nu verzamelt of je maakt zelf poppen en teddyberen, kom zaterdag 18 en zondag 19 april 2015 naar de IJsselhallen in Zwolle en laat je verrassen!

 

beer.jpg

Hedendaagse en oude poppen en teddyberen en een indrukwekkend assortiment antiek met bijbehorende accessoires, het blijft bijzonder om op zo’n prachtige beurs rond te lopen en te genieten van de vele honderden poppen en teddyberen op hun mooist gepresenteerd door deelnemers uit Nederland, België, Engeland, Duitsland en Rusland. Heb je een pruikje nodig, een poppenstandaard, schoentjes, jurkjes, patronen, berenstoffen of zelfs een poppenwagen? Het is er allemaal en meer!

Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,” verklaart beursorganisator Suzan Wolters uit Epe. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis”. Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke, oude poppen en teddyberen.

Een pop of teddybeer die in de loop der tijd beschadigd is, een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, de aanwezige poppendokter weet daar wel raad mee.  

Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van! Niemand verlaat de beurs met lege handen, iedere bezoeker krijgt een presentje mee naar huis.

Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 Zwolle Datum: zaterdag 18 en zondag 19 april 2015, openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Reguliere entreeprijs € 8,-  65+ € 6,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene).  GRATIS PARKEREN!  Profiteer  van 50% korting op de entreeprijs van € 8,- door gratis lid te worden van onze ‘e-mail nieuwsbrief’ via de website: www.niesjewolters.nl

Artikel delen: