Berkum Dance Party met Wipneus en Pim

Zwolle – Ooit begonnen als de “30+ party”, tegenwoordig onder de noemer “Berkum Dance Party”. Op zaterdagavond 18 april vindt alweer de 36e editie plaats in de Weijenbelt in Berkum. Speciale gasten op deze avond zijn de welbekende Zwolse DJ Hans Stroeve én het feestelijke duo Wipneus en Pim. 

DJ Hans Stroeve: geboren plaatjesdraaier, geboren sfeermaker. In combinatie met het Wipneus en Pim staat dit garant voor een avond vol met leuke (dans) muziek en feestelijke verassingen. Iedereen die Wipneus en Pim een keer meegemaakt heeft, weet dat het een onvergetelijke avond gaat worden. De Berkum Dance Party wordt twee maal per jaar georganiseerd en bezocht door Berkummers, oud Berkummers en ook mensen uit alle andere wijken van Zwolle en ver daarbuiten. Het is voor velen een weerzien met oude vrienden en bekenden. Kortom: een avond die je zeker niet mag en wil missen.

Iedereen van 25 jaar en ouder is welkom. Kaarten zijn in de voorverkoop tot en met 17 april voor 
10 euro verkrijgbaar bij de Weijenbelt, muziekwinkel Plato aan de Klokkensteeg, Cafetaria Peter Oud aan de Thomas a Kempisstraat, Kledingzaak New Wo//Man in  winkelcentrum Zwolle Zuid en bij Bakkerij Bart in winkelcentrum Stadshagen. Op de avond zelf zijn kaarten verkrijgbaar aan de deur voor 12,50 euro. Het feest in de Weijenbelt begint om 21.30 aan de Campherbeeklaan 82 in Berkum.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.