RTV Hanze vanaf nu online te beluisteren

Zwolle – RTV Hanze, de gloednieuwe lokale commerciële omroep van Internetkrant Weblog Zwolle is vanaf nu al via internet te beluisteren, in afwachting van de vergunningen van het CvdM en Agentschap Telecom zodat er ook in de ether kan worden uitgezonden. De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan het operationeel maken van de studio met als doel om voor het einde van de week in ieder geval audio te kunnen aanbieden via internet en dit is dus gelukt.
 
hve-20150331-3743.jpg
Mark Hellendoorn en Hans van Eijsden in de in aanbouw zijnde studio
 
Er is nog veel werk te doen maar de vele positieve reacties onder het bericht van afgelopen zondag hebben een flinke hoeveelheid extra energie in het enthousiaste team gestopt. Dank jullie wel hiervoor! De eerste uitzending is van start gegaan. Luister NU live mee via de player bovenaan www.rtvhanze.nl!
Artikel delen:
Reacties 30
 1. Moet je voor de gein na een paar minuten nogmaals naar de website gaan en de stream aanzetten: begint steeds op hetzelfde stukje middenin What it is van Mark Knopfler.
  Kortom: Ik ben nog niet overtuigd dat het geen grap zou zijn.


  ⚠️ Meld

 2. met ”operationeel maken” bedoelen jullie onze stoelen warm maken begrijp ik? Dit is namelijk niet jullie studio.. maar die van Airplay Radio!!


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Anoniem, op 1 april 2015 23:15
  met ”operationeel maken” bedoelen jullie onze stoelen warm maken begrijp ik? Dit is namelijk niet jullie studio.. maar die van Airplay Radio!!

  Hahaha een kniesoor die daarop let, heb je al geluisterd?


  ⚠️ Meld

 4. Wel jammer dat het de eerste avond al mis gaat..

  Na een paar minuutjes is het bij mij stil geworden…

  Hoop dat jullie dit snel kunnen herstellen… Kinderziektes hoop ik!

  Succes!!


  ⚠️ Meld

 5. @S. Iepels: ;D ;D 🙂

  @Iedereen: het waren 5 bijzondere dagen. Dagen met plezier, voorpret, complimenten maar toch ook spanning: zou het goed gaan?
  We hebben ook veel sollicitaties binnengekregen, zelfs twee maal van mensen die dankzij dit initiatief hun bestaande functie bij een andere omroep wilden opgeven. Dat was het moeilijkste, ik heb ze dus maar verteld om eerst af te wachten en alle afspraken tot na vandaag gepland. 😉
  Voor de duidelijkheid dus: JA, 1 april. 🙂
  En de foto dus ook: veel dank gaat uit naar Airplay Radio 105.7 FM voor het beschikbaar stellen van de (echt in aanbouw zijnde!) studio en voor het alle dagen met ons delen van de voorpret! 😀

  Later deze dag volgt nog een laatste, uitgebreid artikel met een kort verslag van mij van de afgelopen 5 dagen met wat er allemaal op ons pad is gekomen. :-*


  ⚠️ Meld

 6. Hoi Hans, wat een omzettende goede grap.
  Ook ik was er voldig ingegaan tot dat ik de foto zag van de nieuwe mengtafel en de studio . Goed gedaan.

  Groet jan van Aefst


  ⚠️ Meld

 7. Martijn, ik denk dat RTV Hanze ertoe heeft bijgedragen dat ZOo er niet ZOomaar mee weg kwam, en er voor een volgende licentie controle nodig is. Die licentie heef ZOo overigens nog niet, dat beslist het CvdM nog in een later stadium. ZOo is’t.


  ⚠️ Meld

 8. @Hans ; fijn dat ik me geen zorgen hoefde te maken….
  met beide open ogen d’r midden in.

  Ik ben niet op de hoogte van de ins&outs van digitale locale zenders, maar nu mijn hamvraag aan jou:
  Waarom zou niet kunnen, wat je zo mooi hebt voorgesteld?


  ⚠️ Meld

 9. Mooi dat ook De Peperbus er in is gestonken.
  Gisteren stond er een artikel in over de omroeplicentie in Zwolle en daar werd ook aandacht geschonken aan het radiostation dat Weblogzwolle ging opstarten!


  ⚠️ Meld

 10. Ik heb bewust 1 april eerst afgewacht, maar had anders zeker ook interesse gehad om aan de slag te gaan bij het nieuwe station.
  Heb 10 jaar radio-ervaring.
  Goede grap dit, maar zeker behoefte aan, gezien alle reacties!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.