Wilde Buiten Dag in Doepark Nooterhof

Zwolle – Op 19 april a.s. organiseert Natuurmonumenten de Wilde Buiten Dag in Doepark Nooterhof te Zwolle. Op deze avontuurlijke dag leren kinderen en hun ouders alles over overleven in de natuur. Er zijn verschillende activiteiten waar gezinnen aan deel kunnen nemen. Zo kun je jezelf camoufleren, leren touwknopen, je eigen vuurtje maken en hier lekkere broodjes boven bakken. 

 

Er kan worden gestart met de activiteiten tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Deelname kost €3,50 per kind voor leden en €5,00 voor niet-leden. (Groot)ouders doen mee voor de helft van de prijs. Tijdens de Wilde Buiten Dag lopen gezinnen via verschillende activiteiten langs een uitdagend parcours. Op deze dag mogen de kinderen vies worden, het wordt aangeraden overlevingskleren en laarzen mee te nemen.

Wie, waar en wanneer?

Voor wie: Gezinnen

Plaats: Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1, Zwolle

Datum & tijd: 19 april 2015, 11.00 – 15.00 uur

 

Wilde Buiten Dagen

Tijdens deze lente-editie leren kinderen èn hun ouders alles wat je moet weten om in de natuur te kunnen overleven. De Wilde Buiten Dagen vinden plaats op verschillende data en op meer dan twintig locaties in het land. Kijk voor meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen.

Artikel delen: