Sportief zaalvoetbalfeest voor G-voetbal

Zwolle – Voor de 5e keer in successie werd op ‘Witte donderdag’ het Winners benefiettoernooi georganiseerd. De organisatie was weer in vertrouwde handen van de Stichting Winners in samenwerking met de WRZV Zaalvoetbal en de Vrienden van de Herberg. Een gezellig sportieve zaalvoetbalavond dat in het teken stond van het G-voetbal. Diverse bekende en minder bekende personen uit de sport, politiek en beredrijfsleven enz. verleenden belangeloos hun medewerking aan het toernooi.

2-4-2015-27.jpg 

Nick in actie…

Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle, maar zeker ook in de regio, waar gezelligheid en plezier voorop staat voor jong en oud! Deze avond staat in het teken om aandacht te geven en te verkrijgen voor het G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV de Boog in het bijzonder. Het doel is daarnaast geld te genereren, om de jaarlijkse winnerstoernooien voor WRZV de Boog te kunnen financieren. Het benefiettoernooi wordt het komende jaar weer ondersteund door diverse bedrijven en organisaties uit het Zwolse en ver daarbuiten zelfs! “Het is ons gelukkig ook dit jaar gelukt om veel bedrijven, organisaties en privé personen warm te krijgen om het 5e Winners benefiettoernooi te ondersteunen, wat betekent dat ook het G-voetbal van WRZV de Boog ook in 2015 weer kunnen deelnemen aan de drie te organiseren winnerstoernooien”, aldus een blije organisator Freddy Eikelboom.

2-4-2015-46.jpg

2-4-2015-9.jpg

2-4-2015-3.jpg 

Met de netto opbrengst van het evenement hoopt Stichting Winners en haar partners ook het komende jaar weer de drie winnerstoernooien voor de G-voetballers van WRZV de Boog te kunnen bekostigen.

Aan het toernooi nemen 16 sponsorteams deel, welke verdeelt over vier poules spelen voor de Winners wisselbeker. Wethouder van sport Rene de Heer verichtte de prijsuitreiking.

2-4-2015-15.jpg 

Het toernooi is een mixed toernooi waar de sponsorteams prominente gastspelers krijgen toegevoegd aan hun team. De prominenten bestaan uit ex- internationals, oud- (betaald) topvoetballers, oud- top schaatsers, top arbiters, politici, bestuurders, zangers, ondernemers, en gewoon gezellige en maatschappelijk actieve Zwollenaren.

Present waren onder andere Erben Wennemars (oud- wereldkampioen sprint schaatsen), Henk van Steeg & Tom Ijzerman (FC Zwolle), Harm Wolters en Reinier Vegter (Nederlandstalige zangers), René De Heer en Jan Brink (wethouders Gemeente Zwolle), Anne Mulder (2e kamerlid VVD) en natuurlijk vele anderen bekend en actief in en ook buiten het Zwolse!

De wedstrijden staan onder leiding van onze WRZV scheidsrechters Freddy Mobach en Ronald Kartosonto en Top scheidsrechter Wilco Jansen. Roelof Luinge floot de finale en vermaakte na afloop de aanwezige gasten nog met een aantal vermakelijke anekdotes over zijn tijd als topscheidsrechter.

De avond werd net als voorgaande jaren op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten.

Artikel delen: