Gotcha! naar Hedon

Zwolle – Gocha! is terug. Of beter gezegd, Gotcha! is er weer. Met het recent verschenen album Back To The Moon brengen de roemruchte Haarlemmers hun eerste cd uit sinds halverwege jaren negentig, toen Gotcha! heersten over de Nederlandse podia. Gotcha! staat bekend onder de Funk-liefhebber als een live act van de bovenste plank. Zaterdag 11 april laten de mannen in Hedon zien dat zij nog steeds de vuigheid en pit hebben die hen zo groot maakten.

 

gotcha.jpg
Foto: Iwan van Melle 

Je mag alles zeggen over Gotcha! behalve dan dat de band een comeback maakt. Het is een Re-entry. Gotcha! was niet dood, Gotcha! sliep. Gotcha! was even buiten de dampkring beland om in alle stilte na te kunnen denken over de volgende stap. Nu is Gotcha! wakker, terug op aarde, opnieuw gematerialiseerd. Met hun P-funk, gogo en hiphop mengelmoes hebben zij het album Back To The Moon gemaakt. De productie was een grote stap voor Gotcha! maar zal een kleine stap voor de luisteraar zijn want de onmiskenbare groove van Gotcha! is er weer.

 

GOTCHA!
Support: OPIE / DJ SAM THE MAN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 11 april
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 19,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen: