Kennis maken met zeilen op de Milligerplas

Zwolle – Op zaterdag 18 en zondag 19 april nodigt zeilschool Opti Club alle Zwolse kinderen tussen 7 en 12 jaar uit voor een gratis zeiltraining in een Optimist. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren zeiltrainers, op de Milligerplas in Stadshagen. De trainingen worden gehouden van 11.00 tot 16.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. Voor de zeilboten en de zwemvesten wordt gezorgd, vergeet niet om een zwem- en/of regenbroek mee te nemen.

opti_club_zwolle.jpg 

Opti Club is de zeilschool in Zwolle waar kinderen tussen de 7 en 12 jaar op een leuke, veilige én gezellige manier leren zeilen in de Optimist. Vanaf 16 mei start het zeilseizoen met de wekelijkse zeiltrainingen. Daar leren kinderen met vriendjes en vriendinnetjes samen zeilen. De trainingen zijn voor zowel de beginnende als meer ervaren jonge zeilers. Op www.opticlub.nl staat meer uitleg over de zeiltrainingen, de Optimist en de gratis introductietrainingen. Om zeker te weten dat er een boot voor jou klaar ligt, is het aan te raden om je op de website alvast in te schrijven voor de gratis introductietraining.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. @dick inderdaad mooi combineren van ruimte en activiteiten! Harold en ‘de vrouwe’ steunen en helpen ons al jaren met het zeilen 🙂

    Kennis maken met zeilen, dat is waar het om gaat. Check om om aan te melden en ook de tarieven voor het seizoen zijn er te vinden.

Reageer