Voorjaarsconcert De Zwolse Harmonie

Zwolle – De Zwolse Harmonie geeft op zaterdag 11 april aanstaande een voorjaarsconcert in de Zuiderhof. Onder leiding van dirigente Henrite Rusch staan verschillende muziekstukken op het programma. Popkoor HoorHaar, onder leiding van dirigente Dian Heerema, verleent medewerking aan het concert.

 

Het orkest en het popkoor brengen die zaterdagavond samen verschillende muziekstukken ten gehore, zoals het swingende Happy van Pharrell Williams en Rolling in the deep van Adele. Het orkest en het koor laten ook afzonderlijk van elkaar van zich horen. Daarnaast treedt het jeugdorkest van de Zwolse Harmonie die avond op. Het concert vindt plaats in de Chr. Gereformeerde kerk de Zuiderhof, Troelstralaan 25 in Zwolle-Zuid en start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten bedragen 8 euro voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro. De kaarten kunnen aan de deur worden gekocht.

Jaarlijks geeft De Zwolse Harmonie drie tot vier concerten. Samen muziek maken en muzikaal uitgedaagd worden staan centraal. Maar plezier vinden de leden minstens zo belangrijk. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Kijk voor meer informatie op www.zwolseharmonie.nl.

 

Popkoor HoorHaar is in maart 2011 opgericht en bestaat uit 24 vrouwen in de leeftijd van ongeveer 30 tot ongeveer 55 jaar. Meer informatie is te vinden op www.popkoorhoorhaar.nl

Artikel delen:

Reageer