WVF legt het af tegen Excelsior uit Rijssen

Zwolle – De inhaalwedstrijd tegen Excelsior ‘31 uit Rijssen was de eerste wedstrijd die WVF dit Paasweekend moest spelen. WVF verloor met 0-3.

Robert Jan Stals verving Hiro in het centrum. Na een eerste goede aanval van de gasten met een bal voorlangs ging het spel enige tijd gelijk op. Echter het was in de 11 e minuut dat goalgetter Ezafzafi een prima dieptepass oppikte en bekwaam de bal langs Mike te Wiele prikte 0-1. Excelsior leek direct de score te kunnen verhogen maar Mike stopte de inzet van dichtbij. WVF viel aan waar het kon en het was Jeroen van Brummen die Muti met een dieptepass wegstuurde. De keeper van de gasten wist de situatie meester te blijven. Dion Reijnen speelde met druk naar voren, zette een aanval  op met de ijverige Bas Bouwhuis maar zag zijn inzet gestopt. De gevaarlijke Ezafzafi zette een aanval op en kreeg als eindstation de bal terug maar schoot te gehaast over het doel van Mike. Hij was het echter op slag van rust die over links de aanval opzette. Een combinatie die niet werd onderbroken en vervolgens werd afgewerkt door Isa 0-2, en beduidend minder perspectief voor de 2e helft 

Direct na rust zette Excelsior flink aan. Lennart Bril was overigens Jeroen van Brummen in het veld gekomen. Een gevaarlijke vrije trap en een corner van de gasten waren het gevolg. Al in de 50e minuut gooide Gerritsen de wedstrijd op slot: hij draaide zich knap vrij en schoot onhoudbaar de bal in de korte hoek langs Mike 0-3. Toch bleef WVF positief de aanval zoeken. Een combinatie tussen Muti en Bas bracht gevaar en een vrije trap van Rob Meijerink ging maar net over. Dezelfde speler gaf vaanaf links goed voor maar Lennart Bril kon net niet zijn hoofd tegen de bal krijgen. Robert Stals taste mis waardoor Gerritsen gevaarlijk werd maar de bal werd onderschept door de verdediging.

Hiro verving Hans Kamping. Gevaar was er bij een terugspeelbal van de gasten.  Ook zij wisselden nog maximaal. Hessel Berends verving de goed spelende Elroy Modderman die in de basis was gestart.De bekende eretreffer leek er te komen maar Richard Bouwmeester zag zijn inzet op de lat belanden helaas. Enkele goede aanvallen werden achtereenvolgens afgewerkt door Bas Bouwhuis en Muti maar hun schot en kopbal leverden ook niet de verdiende tegentreffer op.  

Paasmaandag naar Staphorst. Misschien levert de wedstrijd daar nog een puntje (of 3?)tussen de paaseieren op.

Karakteristieken:

Scheidsrechter:   R. Werkhoven ?
Toeschouwers: 350

Scoreverloop:  11. Ezafzafi 0-1, 45. Isa  0-2,   50. Gerritsen  0-3

Opstellingen:
WVF:  te Wiele, Reijnen, Modderman, (74. Berends),  Poppen, Kamping (64.Hiro)  Stals, Bouwmeester, Bouwhuis, Meijerink, van Brummen, (46. Lennart Bril)Muttihin Yükselen.

Excelsior:  Kok, Baysoy, Lubbers,(64. Breukink), Wolven, Vosskuhler, Isa, Gerritsen Mulkes, (64 ten Hove),  Vloedgraven, Davina,(64. Ten Bolscher),  Gerritsen, Ezafzafi.

Door: Bert Kamerman
Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.