Herinneringen ophalen met de Zwolse Revue

Zwolle – Zaterdag trad de Zwolse Revue twee keer op in theater Odeon. Vele Zwolse artiesten vermaakten het talrijk aanwezige publiek. Ter ere van de 175ste verjaardag van Schouwburg Odeon maakte de revue zijn come-back.

zwolse_revue-16.jpg 

In het verleden waren de Zwolse revues een begrip in het huis der vermakelijkheden, de voorloper van wat nu theater Odeon heet. Geheel in deze traditie en ter gelegenheid van het 175 jarig bestaan van Theater Odeon, stond de revue ‘Zwolle op zien best´ op de planken. Het was en show gevuld met Zwolse liederen, dans en sketches van vroeger tot nu van o.a. The Second Voices, Henk Klompenmaker, Wichert aan het Rot, Rik Elings, Max van Maria en Tante Kippe. Zaterdagavond sloot men de avond af met een after-party in Café Foyé met o.a. het Zwolse smartlappenkoor Vluchten Kan Niet Meer en de muzikale omlijsting van The Alluring Ajettes onder leiding van´Blauwvinger´Reinder van Raalte. Aan het Rot verhaalde over de nieuwe Fundatie, de burgemeester van Zwolle en PEC Zwolle. Tante kippe kreeg de meezingers op de hand door het inzetten van ‘De busse van Skutte’. Herkenbaarheid en nostalgie, saamhorigheid en gezelligheid waren troef. En dat allemaal met een vleugje echte Zwolse tongval. Een feest der herkenning vóór Zwollenaren en dóór Zwollenaren.

zwolse_revue-12.jpg 

zwolse_revue-18.jpg

zwolse_revue-1.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

zwolse_revue-3.jpg
 
zwolse_revue-2.jpg 
 
zwolse_revue-4.jpg
 
zwolse_revue-5.jpg
 
zwolse_revue-6.jpg
 
zwolse_revue-8.jpg 
 
zwolse_revue-7.jpg 
 
  zwolse_revue-9.jpg
 
zwolse_revue-11.jpg
 
zwolse_revue-13.jpg
 
zwolse_revue-14.jpg
 
zwolse_revue-15.jpg
 
zwolse_revue-17.jpg
 
zwolse_revue-19.jpg
 
zwolse_revue-20.jpg 
 
 
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Jammer dat de fotograaf ook wat gemist heeft; is kennelijk pas in de pauze verschenen. J
  geen totaalbeeld, jammer!


  ⚠️ Meld

 2. De vrijwilligers kunnen niet altijd en overal tegelijk zijn. Zoo heeft hier ?berhaupt geen aandacht aan besteed…


  ⚠️ Meld

 3. Pier verwacht dat de vrijwillige fotografen van Weblog Zwolle de hele middag (en avond?) bij een C-theater stuk aanwezig zijn. Wel een leuke tijd gehad Pier? Of heb je je optreden verkloot?
  Zoals gezegd, de weblog was er wel!!


  ⚠️ Meld

 4. Altijd wel mensen die negatief reageren jammer ,ik heb heel veel leuke reacties gehoord na het optreden ,via FB en Twitter etc .En het is nu eenmaal niet mogelijk voor fotografen om overal tegelijk te zijn maar ik heb makkelijk praten want van mij staan er mooie foto,s op van een hele aardige en fijne fotograaf ,bedankt Harry


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.