Mannen gepakt voor poging diefstal bij Hanzebad

Zwolle – Bij een leegstaand pand aan de Hanzelaan zijn in de nacht van zondag 5 op maandag 6 april twee mannen (33 en 46 jaar uit Zwolle) aangehouden voor poging diefstal.

Een getuige belde rond 01.00 uur de politie dat hij mannen had zien lopen op het afgesloten terrein van het Hanzebad. Toen de politie polshoogte ging nemen, troffen ze het duo aan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Eén van de verdachten had een zogenoemde pijpensnijder bij zich, deze werd in beslaggenomen. De ander bekende de poging tot diefstal. Tegen beide is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. De laatste keer dat ik er was woonden er in de zwembad gebouwen mensen via Adhoc ( leuke naam trouwens).
  Misschien waren het nu koper dieven die de leegstaande gebouwen leeg wilden halen.


  ⚠️ Meld

 2. Stelen mag niet, dat hoort uiteraard niet.

  Ik snap alleen persoonlijk niet dat er altijd zoveel ophef over koperdiefstallen in dit soort gevallen is.

  Ik vind persoonlijk het stukken erger dat oude vrouwtjes worden beroofd of dat er tijdens stapavonden mensen hersenletsel oplopen omdat ze toevallig de verkeerde opmerkingen maken. Steekpartijen, schietpartijen in het levensgevaarlijke Holtenbroek. Zet daar nu eens wat meer agenten op ipv op dit soort kruimeldiefjes.

  En voor de duidelijkheid: Het koper wordt uiteindelijk toch doorgedraaid. Gaat zo met het puinafval mee op de grote hoop en wordt NOOIT meer hergebruikt.

  De mensen aan de Stockholmstraat zullen we weer in hun vuistje lachen, weer een koperdief erbij ‘genaaid’. Helaas wel (onnodig) op onze kosten!!!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.