Mannen laat je horen! On-Cue zoekt versterking

Zwolle – Met slogans als ‘On-Cue wil een toontje lager zingen’ en ‘On-Cue zit in hoge noot’ is de zoektocht officieel geopend. Want On-Cue is op zoek naar mannen: bassen en tenoren om het Pop/Jazz koor uit Zwolle te versterken.Om nader kennis te maken organiseert On-Cue een gratis workshop op zaterdag 18 april om 15.00 uur in de Creatieve Coöperatie Zwolle.

on-cue_zoekt_mannen_-_dames.png

Nu is On-Cue echt niet het enige koor dat op zoek is naar bassen en tenoren. De NOS berichtte onlangs nog met "Koren luiden de noodklok: meer mannen nodig". On-Cue schiet graag te hulp, maar hoe val je op in al die zoektochten naar muzikale mannen? Het antwoord vond On-Cue op de Beursvloer Zwolle afgelopen oktober. Daar maakte het koor een match met grafisch ontwerper Afke Jansen van AF ontwerp. Zij bedacht een ontwerp en zette alle koorleden al zingend op de foto. Dit leidde tot een heuse mannencampagne met slogans zoals "Een goede Toon of een leuke Bas… Maar ook andere mannen zijn van harte welkom bij ons!". Allemaal met als doel muzikale mannen in Zwolle en omgeving uit te nodigen om kennis te komen maken met On-Cue tijdens de workshop op 18 april. 

De workshop laat vooral zien hoe leuk zingen voor mannen is. Dirigente Eline Geerdink zal werken aan een modern jazzy repertoire en natuurlijk zal een kort optreden van On-Cue niet ontbreken. Afsluitend is er een gezellige borrel. Beginners en gevorderden zijn welkom. Ook ervaren koorzangers die benieuwd zijn naar een andere zangstijl zijn welkom deel te nemen.

On-Cue is een enthousiast en ambitieus pop- en jazzkoor met zo’n 18 leden o.l.v. Eline Geerdink. On-Cue zingt vaak a capella en het repertoire is heel divers: van jazz en latintot uitdagende spannende arrangementen uit het pop- en rockrepertoire. Met een passende choreografische setting en krachtige performance is On-Cue meer dan muziek alleen.On-Cue zingt elke maandagavondvan 20.00 tot 22.15 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

Meer informatie en opgeven voor de workshop op 18 april: www.on-cue.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.