Deel je ervaringen met de WMO

Zwolle – Stichting GGZ Beraad Overijssel organiseert a.s. woensdag 8 april een bijeenkomst in het stadhuis van Zwolle om eerste ervaringen met de WMO en de gemeente te inventariseren.

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners met een psychische kwetsbaarheid, en voor naastbetrokkenen van iemand met een psychische aandoening. Op de eenmalige bijeenkomst worden ervaringen, wensen, vragen en signalen in een kleine groep gedeeld. Een vertegenwoordiger van het GGZ Beraad neemt de verhalen mee naar een GGZ expert meeting, die eind april plaatsvindt op initiatief van een aantal beleidsadviseurs van de gemeente.

De bijeenkomst vindt komende woensdag plaats in de TaK-zaal van het stadhuis aan het Grote Kerkplein. De inloop is om 15.45 uur; de bijeenkomst start om 16.00 en eindigt om uiterlijk 17.30 uur. Je kunt je opgeven via s.hofstra@ggzberaad.nl Het GGZ Beraad Overijssel is een jonge regionale organisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid, die wil verbinden, informeren en emanciperen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.