Thema pesten centraal in Studio CC

Zwolle – Op dinsdag 7 april staat het veelbesproken thema pesten centraal in het maandelijkse programma Studio CC van Club Cele. Pesten is een universeel verschijnsel. Het is structureel en drijft de slachtoffers tot wanhoop. Diverse vormen van pesten en de gevolgen ervan komen ter sprake tijdens dit publieke programma waarin Club Cele een aantal experts ontvangt.

 

In drie gespreksrondes discussiëren zij met elkaar en de aanwezigen over dit actuele thema. Aan tafel zitten o.a. Patricia Bolwerk (Voorzitter bij Stichting Stop Pesten Nu en trainer PRIMA anti-pestmethode), Ankie van der Werf (Directeur VMBO Thorbecke Scholengemeenschap) en Rik Dokter (Challenge Day Nederland en Run4change). Na afloop van het programma is er mogelijkheid om te speeddaten met een aantal trainers en coaches, waaronder Berthil Gringhuis. Het programma wordt muzikaal ondersteund door Willem Gunneman en geleid door programmamaker en presentator André van der Zee.

Studio CC is gratis bij te wonen en vindt plaats van 20.30 – 21.30 uur in Café Foyé (Schouwburg Odeon). Vooraf reserveren is niet nodig, maar wees op tijd want vol = vol.

Artikel delen: