CSE introduceert wielrennen

Zwolle – Vanaf volgend schooljaar biedt het Centre for Sports & Education (CSE) de sport wielrennen aan. Het CSE biedt talentvolle wielrenners de mogelijkheid om hun talent voor wielrennen te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt.

Op donderdag 9 april is er een informatiebijeenkomst over wielrennen op het CSE. Belangstellende wielrenners en ouders zijn van harte uitgenodigd om meer informatie te krijgen over de combinatie van topsport en onderwijs. Oud-wielrenner en docent bewegingsonderwijs op het Thomas a Kempis College Bas Waaijer is betrokken bij de opzet van CSE Wielrennen. De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats op het CSE, Boerendanserdijk 2a 8024 AH in Zwolle (naast het stadion van PEC Zwolle).

Centre for Sports & Education
Wie naar school gaat en de ambitie én het talent heeft om als sporter te slagen is bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het enige juiste adres. Het CSE in Zwolle is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één. Op het CSE haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de zaal is. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten worden de leerlingen van het CSE van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter.

Wielrennen en atletiek
Naast de huidige sporten basketbal, judo, hippisch, squash, tennis, volleybal, waterpolo, golf, hockey, sportacrobatiek, tafeltennis, voetbal, vrouwenvoetbal en zwemmen wordt in het nieuwe schooljaar naast CSE Wielrennen ook CSE Atletiek geïntroduceerd.

Artikel delen: