Windesheim biedt professionals scholing op maat

Zwollw – Gouden handdrukken zijn verleden tijd. Een vaste baan is niet langer vanzelfsprekend. Werknemers vinden het steeds belangrijker om hun vakkennis up to date te houden om zo hun positie op de arbeidsmarkt te verstevigen. Ook wisselen ze sneller van baan om hun carrièrekoers te verleggen. Windesheim biedt professionals onderwijsprogramma’s op maat. Zodat ze voorop blijven lopen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tijdens de open avond op woensdag 15 april kunnen zij zich uitgebreid laten informeren en kiezen uit zo’n 185 praktijkopleidingen. Elk afgestemd op ieders individuele loopbaanwens.

Het opleidingsaanbod dat Windesheim professionals biedt, bestaat uit onderwijsprogramma’s over Leiderschap en Management, Accountancy en Controlling, Coaching en Supervisie, Educatie, Theologie, Gezondheid en Welzijn, Bewegen en Sport, Techniek en ICT, Marketing, Communicatie en Media. Om studerende werkenden te faciliteren, worden de opleidingen in verschillende studievormen aangeboden. Het is mogelijk een opleiding in deeltijd of duaal te volgen of via afstandsleren de stof eigen te maken. Ook zijn er post-hbo- en masteropleidingen, cursussen en Associate degrees. Programma en aanmelden
De open avond voor professionals vindt plaats op woensdag 15 april van 18.30 tot 21.00 uur op de campus van Windesheim in Zwolle. Vanaf 18.30 uur kunnen geïnteresseerden uitgebreid advies inwinnen over de studiemogelijkheden op de informatiemarkt in het X-gebouw. Om 19.00 en 20.00 uur starten er voorlichtingsbijeenkomsten van de diverse opleidingen. Geïnteresseerden kunnen zich daarbij oriënteren op de vorm en de inhoud van het onderwijsaanbod voor professionals. Wie de open avond wil bezoeken, kan zich aanmelden op windesheim.nl/openavond. Op deze site kan ook het programma gedownload worden. Aanmelders krijgen een bevestiging per e-mail.

Artikel delen: