Galerie organiseert Het grote kutfeest

Zwolle – Een aantal enthousiaste vrijwilligers organiseren op zaterdag 11 april van 22.00 – 02.00 uur een extravagante feest in Galerie Het Langhuis: Het grote kutfeest!

In het middeleeuwse pand aan de Goudsteeg 8 te Zwolle, waar Galerie het Langhuis gevestigd is, kan gedast op funky soulistic beats, te midden van levensgrote moderne ku(ns)t. Alles staat in het thema ‘Re:birth’ dus het wordt een heuse ervaring. De invulling daarvan blijft geheim. Je kunt genieten van hapjes die gedurende de avond worden geserveerd en het eerste drankje is op rekening van het Langhuis! De medewerkers zijn: Chantal de Wolde: kunstenaresse en conceptontwikkelaar, Sandra Lange: theatermaakster en conceptontwikkelaar, en NiKook: waanzinnige hapjes. Neem contant geld mee, je kunt niet pinnen bij het Langhuis.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Tja , Weer een vorm van “VerNederlandsing”…
  De Verloedering in Woorden en Daden kent in dit K.. land met Klootjesvolk (de Geciviliseerde bevolking gelukkig Uitgezonderd)
  kennelijk Geen Grenzen , of Stop…
  Als t maar Schokkerend , Banaal en Ordinair is..
  Gewoon doen is toch niet Normaal….>>>?
  Nou maar hopen dat het een Echt K.T -Feest Wordt!!!
  :'(

 2. 😮 Klokkeluider

  De Verloedering in Woorden en Daden kent in dit K.. land met Klootjesvolk (de Geciviliseerde bevolking gelukkig Uitgezonderd)

  Dat je hier schijnbaar nog woont. Of denk je dat de verhouding

  Klootjesvolk
  Geciviliseerde bevolking

  ongeveer respectievelijk 0,5% om 99,5% is?

 3. 😮 Waarom staat er geen wervende tekst op http://www.langhuis.nl/ Zie in het topic ook geen andere instantie genoemd die dit likkerbarende feest organiseert. Het wordt georganiseerd door een kunstenaresse/conceptontwikkelaar en een theatermaakster/conceptontwikkelaar

  Voel me zelf overigens ook al jaren conceptontwikkelaar 8)

Reageer