Landstede Basketbal verliest eerste duel

Landstede Basketbal heeft het eerste duel in het FEB eredivisieseizoen 2007-2008 verloren. Thuis in Zwolle werd het zaterdagavond tegen West-Brabant Giants 68-80. Succescoach Herman van den Belt was na een jaar afwezigheid als coach weer terug, maar kon met zijn presentie nog geen lof oogsten.

Wel langs de kant, maar niet in het veld waren de twee nieuwe Amerikanen Nate Luftin en Darnel Wilson. Zij wachten nog op een werkvergunning voor Nederland. De afgelopen week vond al de zogenaamde Kick-Off van Landstede Basketbal plaats. Nu ging het om het eggie. En dat viel bij deze ouverture van het nieuwe seizoen niet mee uiteindelijk. Tot de rust leek dat nog mee te vallen. De Zwollenaren stonden na twee kwarten nog met 35-31 voor op de Giants uit Bergen op Zoom. Tijdens de laatste twee kwarten waren de Brabanders sterker. Landstede kwam er niet meer aan te pas. Aanstaande donderdag spelen de basketballers weer thuis. Dan tegen het sterke EiffelTowers uit Den Bosch.


Robby Bostain blijkt een aanwinst te zijn…


Coach Herman van den Belt weer terug langs de lijn…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Landstede Basketbal verliest eerste duel”

  1. De mooie foto’s tonen op de achtergrond veel lege plaatsen. Deze sport is kansloos in een stad die so wie so niet sportminded is.

Reacties zijn gesloten.