Pretmarkt op Koningsdag

Zwolle – Ook dit jaar zullen de Zwolse scoutinggroepen een activiteit verzorgen op Koningsdag. Zoals al vele jaren zullen zij met een spelletjesmarkt aanwezig zijn in het centrum van Zwolle.

koningsdag.jpg 

Dit jaar staan alle scoutinggroepen weer bij elkaar op de Melkmarkt. Van 10.00-17.00 kunt u bij de verschillende scoutinggroepen leuke activiteiten doen zoals klimmen op een klimmuur, een rondje zweven in de zweefmolen, touwtje trekken, een lekkere hamburger eten en nog veel meer. De spelletjes en activiteiten zijn leuk voor jong en oud! Iedereen is welkom op de pretmarkt op de Melkmarkt!

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Stumpers.

  Elke jaar weer hetzelfde trieste verhaal met dit soort clubjes. Midden in de binnenstad en je hebt het idee over een boerenjaarmarkt te lopen met volwassen mensen met pakjes aan en shawtjes om hun nek.

  Wanneer lokken we de mensen nu eens echt met iets leuks, sta voor heel veel open maar dit nu echt wel eens klaar.


  ⚠️ Meld

 2. Idd, het neemt vooral veel ruimte in. Is alleen voor enkele kinderen leuk. Mag best wat kleinschaliger of iets wat voor iedereen interessant is. Genoeg andere plekken waar de scouting zich kan uitleven.


  ⚠️ Meld

 3. Wat houdt Dietz en HendrikH tegen om zelf iets te organiseren op Koningsdag wat “echt leuk” is en voor meer dan “enkele kinderen”? De pretmarkt wordt jaarlijks goed bezocht. Er is dus kennelijk vraag naar “een boerenmarkt”. Het neemt een betrekkelijk klein stuk in van de Melkmarkt. Ruimte zat voor het innovatieve grootsteedse initiatief van Dietz en HendrikH(averkamp???:)).
  Laat maar eens weten wat jullie in gedachten hebben.


  ⚠️ Meld

 4. @Dame

  Zucht. Lees is… Ik geef mijn mening, vraag er niet om ietste organiseren maar slenter nu al jaar in jaar uit over die Melk,arkt, net als vele anderen in een fors tempo. Het was niets, is niets en wordt niets. Ere voor degene die een briljant alternatief heeft en eenlintje voor degene die ze voor nu en voor eeuwig wegstuurd. Mijn mening, lekker puh!


  ⚠️ Meld

 5. Niet dat ik vind dat het in de toekomst wel of niet doorgang moet krijgen..Het valt me wel op als een (wellicht leuk, misschien ook iets niet leuks) activiteit op WLZ negatieve kritiek krijgt, Dame meteen aangeeft tegen de reageerder dat hij of zij maar iets moet organiseren 8):P


  ⚠️ Meld

 6. Klopt, Zuidski.1 Dat is mijn standaard-repertoire.:) Er kan hier in Zwolle niets gebeuren wat bepaalde groepen leuk vinden, of er is we weer iemand die het niks vindt en die vindt dat het daarom maar niet georganiseerd moet worden. Vervolgens ook nog eisen dat anderen iets moeten organiseren wat die persoon wel leuk vindt, vind ik nogal makkelijk. Als je iets wilt, neem dan zelf de verantwoordelijkheid om het te organiseren in plaats van als een verwende consument negatief commentaar te leveren.
  Van Dietz begrijp ik nu (“zucht”) dat het voor hem te vermoeiend is.;)


  ⚠️ Meld

 7. En zo is het! Ik ben ieder jaar ook wel in de binnenstad te vinden. Koningsdag is echt een feest voor iedereen – dus ook de scouting. Ik vind het prachtig om die “mannetjes” te zien stoeien met vanalles/basis achtige materialen ipv een tablet of smartphone.
  er zijn op die dag genoeg andere dingen te bedenken voor diegenen die zich niet met de scouting verbonden voelen.

  In die zin heeft Dame gelijk: als je het beter weet, doe het dan ook beter. Alleen lopen mopperen vanachter een toetsenbord wordt niemand groot.
  Ik heb wel respect voor die mensen die zich prima vermaken 🙂
  (nope, ik behoor niet tot een scoutingclub)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.