Kom naar de Doemarkt Zwolle

Zwolle – Vrijetijdsbesteding, vrijwilligerswerk, betaald werk of hobby’s: van alles op het gebied van ‘meedoen’ komt aan bod tijdens de Zwolle Doemarkt op donderdag 16 april 2015 in Hedon. De markt wordt geopend door wethouder Nelleke Vedelaar en is gratis toegankelijk voor alle Zwollenaren.

Het doel van de dag is participatie, oftewel de markt is er om mensen op ideeën te brengen om ‘mee te doen’. Behalve stands met inspiratie voor het invullen van je (vrije) tijd, kun je er als bezoeker handige workshops verwachten. "Bij fotograaf Natascha Jannink kun je je laten portretteren voor je LinkedIn-pagina, bij Sportservice Zwolle kun je een fittest doen, een professional geeft tips voor het schrijven van een goed cv en Kleurenkracht geeft advies over kleur en uiterlijke presentatie", zegt Debby Alberts van de Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet!

Hanzeduim
De Doemarkt is het moment waarop de Hanzeduim wordt gepresenteerd. Hanzeduim is een getuigschrift voor vrijwilligers. Daarin worden iemands mogelijkheden benoemd en de (werk)activiteiten die de persoon doet. Het document kan van pas komen ter versterking van je CV.

Zwolle Doemarkt
Donderdag 16 april van 12.00 tot 17.00 uur in Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel. De entree is gratis.

Organisatie
De markt wordt georganiseerd door Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! op initiatief van de gemeente Zwolle. Het doel is om Zwollenaren in aanraking te laten komen met diverse manieren en projecten om (meer) te participeren in de samenleving.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Is dat een softe versie van de project van de gemeente Zwolle waarbij werkzoekenden naar de bijeenkomsten moeten om werk te zoeken/vinden en erover gaan praten en allerlei testen doen?? Vrijwilligerscentralle Zwolle kan zich beter met andere taken houden namelijk waarvoor ze er zijn… 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.