Informatie kaartverkoop bekerfinale PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle speelt op zondag 3 mei om 18.00 uur de finale van de KNVB Beker! Minimaal 17.500 mensen kunnen namens onze club bij deze historische wedstrijd in de Rotterdamse Kuip aanwezig zijn. Onderstaand tref je de eerste informatie omtrent de kaartverkoop aan. Lees dit bericht zorgvuldig door. Verdere informatie updates volgen via peczwolle.nl. In verband met de rechten op en verdeling van vakken in De Kuip is het belangrijk dat iedereen voor zaterdag 18 april zijn kaarten reserveert en afrekent.

bekerfinale_pec_zwolle.jpg 

De kaartverkoop zal op een aantal manieren plaatsvinden. Voor leden van de Supportersclub en Kidsclub is het enkel mogelijk om in het Jupiler Supporterscafé kaarten aan te schaffen. Seizoenkaarthouders, clubcardhouders en overige voetballiefhebbers uit de Regio Zwolle kunnen uitsluitend via het online platform van Event Travel kaarten kopen. Voor de zakelijke relaties van de club vindt eveneens de verkoop van arrangementen uitsluitend online plaats. Vertreklocaties van bussen zijn ook dit jaar het parkeerterrein van het IJsseldelta stadion en de IJsselhallen in Zwolle.

PEC Zwolle – FC Groningen 
KNVB Bekerfinale 2015 
De Kuip, Rotterdam 

Zondag 3 mei, 18.00 uur 

Vervoer 
Het verplicht georganiseerde vervoer van de PEC Zwolle supporters naar De Kuip verloopt via georganiseerde busreizen van onze partners Event Travel ism Gebotours/Effeweg.nl met daarbij speciale auto-arrangementen. Voor de auto-arrangementen geldt op = op vanwege de parkeergelegenheid. Vervoer per trein voor PEC Zwolle-supporters naar De Kuip wordt niet aangeboden en is dan ook niet toegestaan.

PEC Zwolle heeft in overleg met de betrokken partijen, waaronder het bestuur van de Supportersclub, gekozen voor onderstaande verdeling:

Leden Supportersclub PEC Zwolle 
Huidige leden van de Supportersclub kunnen maximaal 2 kaarten (1 voor zichzelf en 1 voor een introducee) kopen voor de vakken direct achter het doel in De Kuip. Dit kaartje is inclusief busvervoer. De Supportersclub heeft de mogelijkheid om tot en met woensdag 15 april a.s. 5.000 kaarten te verkopen. Er is dus genoeg ruimte voor de genoemde introducees. Deze verkoop zal uitsluitend plaatsvinden via het Supporterscafé op:

– Zaterdag 11 april van 10.00-16.00 uur 
– Zondag 12 april van 12.00-16.00 uur 
– Maandag 13 april van 17.00-20.00 uur 
– Dinsdag 14 april van 19.00-21.00 uur 
– Woensdag 15 april van 19.00 uur-21.00 uur 

Eventuele buskaarten die na deze woensdag nog over zijn, komen waar mogelijk na woensdag 15 april nog op een andere manier in de verkoop. De kaartprijs voor leden van de Supportersclub bedraagt €51,- en voor de extra introducee bedraagt de verkoopprijs €56,50. ABC-kaarthouders van de Supportersclub ontvangen een persoonlijk bericht voor hun reservering en betaling. Bij aankoop van de buskaarten eigen lidmaatschapskaart meenemen en de gegevens (naam, geboortedatum en woonplaats) van de introducee. Betaling per pin geniet de voorkeur en  is mogelijk in het Supporterscafé op genoemde dagen/tijden. Vertreklocatie van deze bussen is het IJsseldelta stadion.

Leden kidsclub PEC Zwolle en Juniorclub 
Voor de huidige leden van de kidsclub/juniorclub van PEC Zwolle zijn er voor het gezin toegangskaarten in het speciale kidsclub/gezinsvak op de eerste ring in De Kuip. Dit kaartje is inclusief kindvriendelijk busvervoer en toegang tot het kidsgedeelte op het fanplein in Rotterdam voorafgaand aan de wedstrijd. Dit entreebewijs kost €46,- per volwassene of jeugd. Deze verkoop vindt eveneens plaats in het Supporterscafé op de volgende momenten:

– Zaterdag 11 april van 10.00-16.00 uur 
– Zondag 12 april van 12.00-16.00 uur 
– Maandag 13 april van 17.00-20.00 uur 
– Dinsdag 14 april van 19.00-21.00 uur 
– Woensdag 15 april van 19.00 uur-21.00 uur 

Vertreklocatie van deze bussen is het IJsseldelta stadion.

Seizoenkaarthouders PEC Zwolle 
Seizoenkaarthouders van PEC Zwolle hebben van vrijdag 10 april (aanvangstijdstip nog niet bekend) en zaterdag 11 april exclusief de gelegenheid om voor henzelf alsmede voor 3 andere personen waarvan de persoonsgegevens dienen te worden ingevuld een toegangskaart te kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart nabij De Kuip. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. Seizoenkaarthouders kunnen bij aankoop van een vervoersbewijs niet aangeven of zij voorkeur hebben voor plaatsen in de eerste of de tweede ring in De Kuip. Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor de eerste ring beschikbaar en deze worden op volgorde van reservering afgehandeld. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- euro per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-).

Clubcardhouders PEC Zwolle 
Huidige clubcardhouders van PEC Zwolle hebben zondag 12 april en maandag 13 april, de gelegenheid om voor henzelf alsmede voor 3 andere personen, waarvan de persoonsgegevens dienen te worden ingevuld, een toegangskaart te kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart tweede ring of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-).

Overige voetballiefhebbers Regio Zwolle 
Deze mensen kunnen vanaf dinsdag 14 april voor henzelf alsmede voor 3 andere personen waarvan de persoonsgegevens eveneens dienen te worden ingevuld, een toegangskaart kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart tweede ring of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-)

Sponsoren en zakelijke partners PEC Zwolle 
Huidige leden van Businessclub, Loge-houders en Skybox-houders worden middels een nieuwsbrief geïnformeerd over de zakelijke arrangementen die beschikbaar zijn in combinatie met bus, boot of auto richting De Kuip. Deze verkoop zal vanaf maandag 13 april a.s. uitsluitend online gaan plaatsvinden. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar.

Mindervaliden 
Voor PEC Zwolle supporters die afhankelijk zijn van een rolstoel en één begeleider zijn speciale rolstoelplaatsen met eigen parkeerfaciliteit nabij De Kuip beschikbaar. De verkoop hiervan verloopt niet online maar gaat via PEC Zwolle zelf. De aanmelding hiervoor start maandag 13 april via emailadres info@peczwolle.nl Voorrang wordt hierbij gegeven aan de vaste groep seizoenkaarthouders op de rolstoelertribune van PEC Zwolle. De kosten bedragen €40,- inclusief begeleider en parkeren.

Clubcard bestellen 
Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle? Hier lees je hoe een clubcard aangevraagd kan worden. Let op; aanvragen die na 9 april binnenkomen, bieden geen garantie op een toegangskaart voor de bekerfinale. De gemiddelde doorlooptijd bij het aanvragen van een clubcard is twee weken. 

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Heb heel de dag in de gaten gehouden..verkoop
  nu begonnen en de 1e ring is al uitverkocht..
  hoe gaat dat met die kaartenzooi? Lekker geregeld..


  ⚠️ Meld

 2. EENS; er wordt verwezen naar een site die (nog) niet in de lucht is….terwijl haast geboden lijkt als je niet dinsdag (om 6:00 uur al, of vanaf hoe laat start die digitale verkoop en hoeveel kaartjes zijn er dan nog maar? :o) op internet wil zitten wachten >:(


  ⚠️ Meld

 3. Kan zijn dat de site overbelast is/niet naar behoren werkt. Ongeveer een uur geleden hebben mensen nog kaarten kunnen bestellen voor de 1e ring


  ⚠️ Meld

 4. Nou dat vind ik heel raar…ik heb om 14.45 kaarten besteld..en als ik 1e ring koos..stond er: geen kaarten meer beschikbaar


  ⚠️ Meld

 5. Ik hoef zelf niet te bestellen via internet dus hou je er niet erg mee bezig, maar misschien dat een poosje f5 drukken zal werken?

  Zal wel fantastisch zijn als het animo zo groot zal zijn. Zwolle leeft!


  ⚠️ Meld

 6. Dank je ElRey, op 10 april 2015 17:03 …ga het niet meer checken maar staat die link nu dan eindelijk ook op PEC.nl?
  Ondertussen is hier al vanalles geregeld…had net schoonzus op bezoek die ook wat voor maat/zwagerT regelde. Zonen, dochter en vriend hebben gereserveerd. Beetje lullig voor de jongste dat ze hem (en zijn maten) wijsmaakten dat er een clubkaart nodig was…waardoor ze die gister nog aanvroegen….tja, dan ben je het geld kwijt en krijg je de card te laat :'(

  Weet nog niet of ik zelf ga, ligt ook aan het eventueel geregelde arrangement. En…thuis kan ik het ook goed en rustig zien. Die belevenis van vorig jaar valt toch niet te evenaren.


  ⚠️ Meld

 7. Nou ik heb maar kaarten voor de 2e ring genomen..
  maar ben hier wel goed ziek van..ik zit met mijn
  dure seizoenkaart 2e ring..en tinus die normaal
  nooit naar pec gaat zit 1e..
  en waarom die supportersvereniging zoveel te vertellen
  heeft is me ook een raadsel!


  ⚠️ Meld

 8. Ho ho annetjuh, Fred verdient wel een beetje inspraak!

  Maar ok hier gaat er 1 met een georganiseerd FEU-gebreuren…die jongens doen ook veel goed (sfeerverhogend) werk. In relatieve stilte.


  ⚠️ Meld

 9. en waarom die supportersvereniging zoveel te vertellen
  heeft is me ook een raadsel!

  1. De supportersvereniging regelt sinds jaren alle busreizen naar de uitwedstrijden.
  2. Over het algemeen zijn leden van de supportersvereniging vaker aanwezig bij de uitwedstrijden en vaak al jarenlang aanwezig bij de club
  3. ABC members betalen nog eens 40 euro per jaar extra naast hun seizoenskaart.

  Daarnaast, leden van de supportersvereniging mogen maar 1 extra kaart bestellen (introducee) op hun eigen kaart. Seizoenskaarthouders via de online bestelling mogen 3 extra kaarten bestellen!  ⚠️ Meld

 10. ik zit met mijn
  dure seizoenkaart 2e ring..en tinus die normaal
  nooit naar pec gaat zit 1e..

  veel sterkte 3 mei 😉

  180 fans pec,,, nu in eindhoven bij de topper psv-pec

  annetjuh in rotterdam komen 18.000 fans uit zwolle
  😛


  ⚠️ Meld

 11. Ik ga echt niet alle uitwedstrijden bezoeken
  hoor..ik red dat ziezo niet in verband met mijn werk..
  maargoed ik heb mijn kaarten en ga er vanuit
  dat het een supergezellige dag wordt.
  Succes allemaal..:D


  ⚠️ Meld

 12. Op de 2e ring zit je toch ook best goed, of niet? Ben nog nooit in de Kuip geweest, maar lees dat de 2e ring boven de 1e is gebouwd zodat je goed zicht hebt. Voor de sfeer zal het ook niet uitmaken waar je zit.


  ⚠️ Meld

 13. @Dame: Vorig jaar op de 2e ring beviel prima, sfeer was geweldig. Krijg meteen weer kippenvel als ik (met mijn dochters en neefje erbij) daar op terugblik. Was een onvergetelijke ervaring – ja die 5-1 was natuurlijk uniek.

  Kan ik iedereen aanraden: ga lekker met familie, buren, collega naar PEC in de Kuip.

  Dit jaar natuurlijk weer. Heb als seizoenkaartklant 4 kaarten autocombi 2e ring kunnen boeken.

  Maar wat ik raar vind is dat er dit jaar zelfs max. 9 kaarten per auto per scc/cc zouden kunnen worden besteld, zegt Event, echter pec zegt max. 4 kaarten per scc op de clubsite. Tegenstrijdig.

  Nou ja, dan boek ik via de cc van mijn dochter nog maar xtra kaarten, voor collega’s.;)


  ⚠️ Meld

 14. Vak U of X,prima plaatsen! En uiteraard een autocombi ( met parkeerplaats) en een lekker biertje drinken voor de wedstrijd bij M’n oma…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.