Typhoon beste artiest hiphop 3FM Awards

Zwolle – De Zwolse rapper Typhoon won donderdagavond tijdens de 3FM Awards de titel beste hiphopartiest.

Dotan ging deze avond aan de haal met de prijzen voor beste zanger en beste single (Home). Kensington sleepte in Tivoli Vredenburg ook twee awards in de wacht. De band werd door de luisteraars van 3FM uitgeroepen tot beste artiest rock en hun plaat Rivals kreeg de titel beste album van het jaar. Chef’Special kreeg de 3FM Award voor beste band overhandigd, Racoon was de beste artiest pop en Ilse DeLange werd door de 3FM-luisteraars verkozen tot beste zangeres.

Beste artiest alternative werd Mister & Mississippi. DJ Martin Garrix kreeg de meeste stemmen als beste artiest dance, Jett Rebel werd uitgekozen tot beste live act en zangeres Kovacs is de beste nieuwkomer. De vakjuryprijs van de 3FM Awards ging naar de band Rondé. Op de eerste editie van het 3FM Awards Festival traden onder anderen Racoon, Kensington, Chef’Special en Typhoon op.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. 6 mei vrij menschen….Typhoon sluit ook het jaarlijkshoogtepunt “Het Overijsselsche Bevrijdingsfestival” af. Hij kan dan ook gewoon op de fiets naar huis 😀

    En voor ons op het eind van bevrijdingsdag? Afterparty op het terrein van het “singlefeest” 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.