SOOZ start samenwerking met BoekBeer

Zwolle – Studieboeken zijn prijzig. Als student kun je al snel honderden euro’s kwijt zijn aan studieboeken. Euro’s die je, zeker in de studententijd, veel beter kan besteden. Het probleem van dure studieboeken ondervonden ook de oprichters van BoekBeer. BoekBeer is een initiatief dat door studenten zelf is gestart. Via de website www.boekbeer.nl kunnen studenten studieboeken huren en verhuren. De huurder bespaart, de verhuurder verdient. Daarnaast kom je in contact met een student die je normaal misschien wel nooit spreekt.

Studenten Overleg Orgaan Zwolle steunt dit initiatief van harte en daarom starten SOOZ en BoekBeer een samenwerking. Voorzitter Diederik Engeltjes van SOOZ: “het komt nog best wel eens voor dat een student een duur boek moet aanschaffen waar vervolgens maar drie hoofdstukken uit behandeld worden. Door het boek gewoon te huren kun je al snel een leuk bedrag besparen.” SOOZ ondersteunt BoekBeer in het bieden van ingangen in Studentenstad Zwolle. Studenten kunnen zich snel en makkelijk registreren op de website. Hierna kun je elk studieboek dat je in de kast hebt staan te huur aanbieden. Mede oprichter Robert Hofland: ‘We hebben enorm veel zin om van start te gaan op Windesheim. In de eerste weken hopen we dat vooral verhuurders zich aanmelden op de website, zodat er snel veel boeken op de website staan."

"We willen graag dat uiteindelijk iedere student voordeel heeft van BoekBeer. Het SOOZ gaat ons daar enorm bij helpen!’ In de eerste weken zal BoekBeer zich dus vooral richten op de verhuurders. Heb jij studieboeken in je boekenkast staan die je op dit moment niet gebruikt? Je verhuurt ze aan een medestudent via www.boekbeer.nl en verdient een leuk bedrag per studieboek. BoekBeer zal vanaf maandag 13 april beschikbaar zijn voor studenten van Windesheim in Zwolle.

SOOZ staat voor Studenten Overleg Orgaan Zwolle. De organisatie behartigt de belangen van de Zwolse student naar de buitenwereld, zowel van de georganiseerde student als de individuele student.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.