Bijna tijd voor de Nationale Sportweek!

Zwolle – De Nationale Sportweek en Koningsspelen worden in alle delen van het land georganiseerd, met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg te laten vinden naar de sportvereniging.

SportService Zwolle heeft voor de nationale sportweek een weekprogramma gemaakt voor basisscholen, sportverenigingen, de buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Hiervoor zijn tools ontwikkeld die gebruik kunnen worden om de week sportief aan te kleden. De tools zijn voor iedereen toegankelijk en te vinden op www.nationalesportweekzwolle.nl!

Koningsspelen
Als afsluiting van de Nationale Sportweek wordt op vrijdag 24 april de Koningsspelen georganiseerd. Ruim 13.000 kinderen van 53 Zwolse basisscholen doen hier aan mee! Deze dag wordt gestart met een gezond en feestelijk Koningsontbijt en een gezamenlijke dans op het nummer van Kinderen voor Kinderen: Energie! Het team van SportService Zwolle heeft samen met het Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) een Zwolse videoclip gemaakt van deze Koningsspelen dans. Super leuk! Bekijk de videoclip en het programma van deze dag op www.koningsspelenzwolle.nl.

SportService Zwolle organiseert en faciliteert de Koningsspelen, in samenwerking met Zwolse sportverenigingen, Landstede, Deltion College, TAK en andere wijkpartners.

Wij dagen jou uit op te dansen!
Maak een filmpje van jouw dansmoves op het nummer Energie! van Kinderen voor Kinderen en deel deze met ons via Facebook (/SportServiceZwolle) of Twitter (@SportService038). Tag SportService Zwolle in je bericht en voeg de hashtag #KoningsspelenZwolle toe.

Artikel delen: