Ledenstop voor supportersclub na run op tickets

Zwolle – Dit weekend is er een ware run op gang gekomen om kaartjes te bemachtigen voor de bekerfinale PEC Zwolle – FC Groningen op 3 mei 2015 in stadion De Kuip in Rotterdam. Zondagmorgen werd bekend dat de online verkoop van toegangsbewijzen voor seizoenkaarthouders ook uitverkocht is. De verkoop hiervan is dan ook stilgelegd.

tickets_bekerfinale.jpg
Foto: Freddie Eikelboom
 
Het lijkt erop dat de 17.500 beschikbare kaarten met gemak gehaald gaan worden. Er is inmiddels een verzoek bij de KNVB gedaan voor extra tickets. Of dit mogelijk is, hangt mede samen met de kaartverkoop en rechten van FC Groningen en het verloop van de kaartverkoop aan de sponsoren van PEC Zwolle. De verwachting is dat hier pas aan het einde van deze week meer duidelijkheid over komt. Tevens is zondag afgekondigd dat er voor de Supportersclub van PEC Zwolle zich momenteel geen nieuwe leden kunnen aanmelden. Dit is bij de Kidsclub/Juniorclub echter wel het geval. De huidige leden krijgen voorkeur bij de verkoop van de tickets voor de bekerfinale. Na verkoop van de kaarten voor de bekerfinale kunnen nieuwe leden zich weer aanmelden, meldt voorzitter Freddie Eikelboom zondagmorgen.

PEC Zwolle – FC Groningen 
KNVB Bekerfinale 2015 
De Kuip, Rotterdam 

Zondag 3 mei, 18.00 uur 

Vervoer 
Het verplicht georganiseerde vervoer van de PEC Zwolle supporters naar De Kuip verloopt via georganiseerde busreizen van onze partners Event Travel ism Gebotours/Effeweg.nl met daarbij speciale auto-arrangementen. Voor de auto-arrangementen geldt op = op vanwege de parkeergelegenheid. Vervoer per trein voor PEC Zwolle-supporters naar De Kuip wordt niet aangeboden en is dan ook niet toegestaan.

PEC Zwolle heeft in overleg met de betrokken partijen, waaronder het bestuur van de Supportersclub, gekozen voor onderstaande verdeling:

Leden Supportersclub PEC Zwolle 
Huidige leden van de Supportersclub kunnen maximaal 2 kaarten (1 voor zichzelf en 1 voor een introducee) kopen voor de vakken direct achter het doel in De Kuip. Dit kaartje is inclusief busvervoer. De Supportersclub heeft de mogelijkheid om tot en met woensdag 15 april a.s. 5.000 kaarten te verkopen. Er is dus genoeg ruimte voor de genoemde introducees. Deze verkoop zal uitsluitend plaatsvinden via het Supporterscafé op:

– Zaterdag 11 april van 10.00-16.00 uur 
– Zondag 12 april van 12.00-16.00 uur 
– Maandag 13 april van 17.00-20.00 uur 
– Dinsdag 14 april van 19.00-21.00 uur 
– Woensdag 15 april van 19.00 uur-21.00 uur 

Eventuele buskaarten die na deze woensdag nog over zijn, komen waar mogelijk na woensdag 15 april nog op een andere manier in de verkoop. De kaartprijs voor leden van de Supportersclub bedraagt €51,- en voor de extra introducee bedraagt de verkoopprijs €56,50. ABC-kaarthouders van de Supportersclub ontvangen een persoonlijk bericht voor hun reservering en betaling. Bij aankoop van de buskaarten eigen lidmaatschapskaart meenemen en de gegevens (naam, geboortedatum en woonplaats) van de introducee. Betaling per pin geniet de voorkeur en  is mogelijk in het Supporterscafé op genoemde dagen/tijden. Vertreklocatie van deze bussen is het IJsseldelta stadion.

Leden kidsclub PEC Zwolle en Juniorclub 
Voor de huidige leden van de kidsclub/juniorclub van PEC Zwolle zijn er voor het gezin toegangskaarten in het speciale kidsclub/gezinsvak op de eerste ring in De Kuip. Dit kaartje is inclusief kindvriendelijk busvervoer en toegang tot het kidsgedeelte op het fanplein in Rotterdam voorafgaand aan de wedstrijd. Dit entreebewijs kost €46,- per volwassene of jeugd. Deze verkoop vindt eveneens plaats in het Supporterscafé op de volgende momenten:

– Zaterdag 11 april van 10.00-16.00 uur 
– Zondag 12 april van 12.00-16.00 uur 
– Maandag 13 april van 17.00-20.00 uur 
– Dinsdag 14 april van 19.00-21.00 uur 
– Woensdag 15 april van 19.00 uur-21.00 uur 

Vertreklocatie van deze bussen is het IJsseldelta stadion.

Seizoenkaarthouders PEC Zwolle 
Seizoenkaarthouders van PEC Zwolle hebben van vrijdag 10 april (aanvangstijdstip nog niet bekend) en zaterdag 11 april exclusief de gelegenheid om voor henzelf alsmede voor 3 andere personen waarvan de persoonsgegevens dienen te worden ingevuld een toegangskaart te kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart nabij De Kuip. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. Seizoenkaarthouders kunnen bij aankoop van een vervoersbewijs niet aangeven of zij voorkeur hebben voor plaatsen in de eerste of de tweede ring in De Kuip. Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor de eerste ring beschikbaar en deze worden op volgorde van reservering afgehandeld. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- euro per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-).

Clubcardhouders PEC Zwolle 
Huidige clubcardhouders van PEC Zwolle hebben zondag 12 april en maandag 13 april, de gelegenheid om voor henzelf alsmede voor 3 andere personen, waarvan de persoonsgegevens dienen te worden ingevuld, een toegangskaart te kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart tweede ring of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-).

Overige voetballiefhebbers Regio Zwolle 
Deze mensen kunnen vanaf dinsdag 14 april voor henzelf alsmede voor 3 andere personen waarvan de persoonsgegevens eveneens dienen te worden ingevuld, een toegangskaart kopen. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. Deze verkoop gaat volledig online plaatsvinden en dus niet via de PEC Zwolle Fanshop, Ticketbox of de Supportersclub. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar. Dit betreft busreizen inclusief toegangskaart tweede ring of auto omwissel-kaarten inclusief parkeerkaart. De prijs voor de busreis inclusief toegang bedraagt €56,50 per persoon en €50,- per persoon voor een autocombi-kaart (exclusief 1 parkeerkaart per boeking/auto van €15,-)

Sponsoren en zakelijke partners PEC Zwolle 
Huidige leden van Businessclub, Loge-houders en Skybox-houders worden middels een nieuwsbrief geïnformeerd over de zakelijke arrangementen die beschikbaar zijn in combinatie met bus, boot of auto richting De Kuip. Deze verkoop zal vanaf maandag 13 april a.s. uitsluitend online gaan plaatsvinden. De site die hiervoor speciaal wordt opgesteld maakt de club op een later moment openbaar.

Mindervaliden 
Voor PEC Zwolle supporters die afhankelijk zijn van een rolstoel en één begeleider zijn speciale rolstoelplaatsen met eigen parkeerfaciliteit nabij De Kuip beschikbaar. De verkoop hiervan verloopt niet online maar gaat via PEC Zwolle zelf. De aanmelding hiervoor start maandag 13 april via emailadres info@peczwolle.nl Voorrang wordt hierbij gegeven aan de vaste groep seizoenkaarthouders op de rolstoelertribune van PEC Zwolle. De kosten bedragen €40,- inclusief begeleider en parkeren.

Clubcard bestellen 
Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle? Hier lees je hoe een clubcard aangevraagd kan worden. Let op; aanvragen die na 9 april binnenkomen, bieden geen garantie op een toegangskaart voor de bekerfinale. De gemiddelde doorlooptijd bij het aanvragen van een clubcard is twee weken. 

Artikel delen:
Reacties 97
 1. Fantastisch geregeld!

  Door die achterlijke regeling waarbij seizoenskaarthouders 4 kaarten per persoon konden boeken, zitten de clubcardhouders nu met de gebakken peren.

  Alles is uitverkocht.


  ⚠️ Meld

 2. CDA-Raadslid Van der Veen claimt op Twitter 16 kaarten. Daar zit een luchtje aan, denk ik dan.
  Ik heb verder gelezen dat er bij de KNVB om meer kaarten gevraagd is.


  ⚠️ Meld

 3. Mooi dat het zo leeft. Maar nu de kritiek:
  Hoe kun je nou per seizoenskaart 4 kaarten kopen? Na vorig jaar weet iedereen hoe mooi een finale kan zijn en zou de belangstelling dit jaar veel hoger zijn. Nu gaan er ook mensen mee die niet echt supporter zijn en zitten clubkaarthouders die ook echte supporters zijn met de gebakken peren. Ik hoop dat er echt nog een paar duizend extra kaarten komen, want op dit moment ben ik echt boos en teleurgesteld!


  ⚠️ Meld

 4. Er kunnen ruim 50.000 mensen in de Kuip. Dat betekent dat er nog ongeveer 15.000 kaarten door KNVB te vergeven zijn. PEC heeft 8.000 seizoenskaarthouders. Ook als die 2 kaarten hadden mogen kopen, was het al vrijwel uitverkocht geweest.

  Ik hoop in ieder geval met de mensen die achter het net hebben gevist dat er nog een paar duizend deze kant op komen.


  ⚠️ Meld

 5. 15.000 gaat niet gebeuren, de bobo’s moeten ook een kaartje hebben he. Maar las vorig jaar dat er toen eventueel 3.500 extra kaarten konden worden besteld bij de KNVB. Dus hopen dat dit nu minimaal kan.


  ⚠️ Meld

 6. Werkelijk belachelijk hoe PEC dit geregeld heeft! Welke idioot heeft bedacht dat scc-houders er 4 mochten kopen? Alle cc-houders blijven met lege handen achter. En de mogelijkheid voor verdere binding van nieuwe supporters (dus geen scc en cc-houders) lekker om zeep geholpen…


  ⚠️ Meld

 7. @Dame,

  Vorig jaar had men anders aardig moeite om meer dan 15.000 kaarten over de toonbank te krijgen.

  De regeling waarbij seizoenskaarthouders vier kaarten konden boeken is gewoon een fout gebleken. Je benadeelt gewoon duizenden supporters met een CC.


  ⚠️ Meld

 8. Je kan je afvragen of een clubcard houder een echte fan is.? Immers als hij/zij een echte fan is dan hadden ze wel een seizoenskaart gehad!!
  Clubcard houders zijn vaak succes-fans!!


  ⚠️ Meld

 9. @P

  Clubcardhouders hebben nog altijd aantoonbaar meer binding met de club dan ‘supporters’ die en masse hun blauw-witte hart laten spreken wanneer Zwolle weer eens in de finale staat.

  Schandalig dat de seizoenskaarthouders 3 kaarten voor niet-SCC/CC bemachtigde individuen konden halen.


  ⚠️ Meld

 10. Ben blij dat ik vrijdag direct besteld heb..wel sneu voor de
  mensen die heel graag willen maar geen kaart meer kunnen krijgen..


  ⚠️ Meld

 11. @P: en de drie extra kaarten die een scc-houder heeft gaan wel naar (volgens jou norm) “echte fans”??

  Blijkbaar wil je je “verheven” voelen boven anderen?


  ⚠️ Meld

 12. Ik kan bijna niet geloven dat het bij PEC zo geregeld is. Dan zitten er in het extreemste geval straks 4.500 seizoenkaarthouders met 3 van hun halfhalf-voetbal/PEC-minnende collega’s/buurmannen/familieleden (met vermoedelijk een hoog oranje-kijk-mij-eens-gek-doen-in-een-voetbalstadion-hopsasa-gehalte) in de Kuip, terwijl de clubcardhouders/echte supporters achter het net vissen.



  ⚠️ Meld

 13. Pffff “Je kan je afvragen of een clubcard houder een echte fan is.? ”

  Ik bezoek nu al zo’n 15 jaar wedstrijden van PEC. De rede dat ik een CC heb is omdat ik vaak moet werken in het weekend, en mijn werkrooster wekelijks kan veranderen, maar als het even kan ben ik erbij. Een SCC heeft dus totaal geen zin voor mij. Ik had 3 mei al vrij geregeld, maar pis nu naast de pot, omdat er massaal dagjes mensen meegaan. Vorig jaar konden we volgens mij met moeite 17 duizend man meekrijgen.

  Bij Groningen is dit veel beter geregeld. Gewoon 1 kaart per SCC/CC.


  ⚠️ Meld

 14. vind gewoon belachelijk dat clubcard houders geen kaartjes kunnen bestellen dan lever ik wel mijn clubcard wel in ben dit seizoen ook zo wat naar thuis wedstrijd geweest is niet reel gewoon heb geen woorden voor vorige jaar was ik wel van de partij en toen kon het ook allemaal waarom moet seizoen cart houders zoveel kaartjes bestellen belachelijk>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 15. als cc houder had je toch ook gewoon een scc houder kunnen vragen om een kaart voor je te reserveren? Is allemaal toch niet zo ingewikkeld? Als je als cc houder vaak in het stadion bent ken je vast wel wat scc houders.


  ⚠️ Meld

 16. Logisch dat SCC-houders voorrang hebben met kaartjes voor zichzelf. Maar dat ze maar liefst 3 extra kaarten mogen kopen slaat natuurlijk nergens op. Nu ben ik de dupe omdat ik ‘alleen maar’ een CC-houder ben die 4-6 keer per jaar naar een wedstrijd ga ivm werk, geld, etc… Ik zat keurig als door sommigen benoemde ‘minderwaardige cc-supporter’ keurig klaar om 11:45 om kaarten te bestellen….. Nu mogen allerlei dagjesmensen mee naar de Kuip en gaan er veel kaarten via zwarte markt verkocht worden. Goede manier van PEC om deze supporters aan zich verbonden te houden……:'(


  ⚠️ Meld

 17. Via die 4 kaarten per SCC komen er dus allemaal mensen mee die geen CC/SCC hebben.

  Als ze nou gewoon eerst alle club en seizoenskaarthouders 1 kaart lieten bestellen, had je nu de eerste en tweede ring vol met fans/supporters gehad. Zijn er dan nog kaarten over, dan kun je eventueel de SSC houder extra kaarten laten bestellen.

  Geen enkele CC houder zag dit aankomen vandaag, helemaal niet na vorig jaar, toen kregen we met moeite al 17 duizend man mee naar de eerste bekerfinale sinds 77.


  ⚠️ Meld

 18. Nou ik ga lekker voor de tv zitten kijken hapje en drankje erbij en ik zie alles.Verwacht dat het straks allemaal vast zit met de bussen uit het noorden en oosten op de snelwegen en ook op de terugweg.dan allemaal je plekkie zoeken in het stadion en na de strijd weer de bus opzoeken . Nou ik zie het heerlijk voor de buis


  ⚠️ Meld

 19. .Verwacht dat het straks allemaal vast zit met de bussen uit het noorden en oosten op de snelwegen en ook op de terugweg.

  Het is duidelijk dat je er vorig jaar ook niet was in Rotterdam, je staat namelijk geen moment stil. Politie zet alle af- en opritten af zodat de bussen kunnen doorrijden en alle stoplichten worden op groen gezet zodra de bussen eraan komen. Het gaat ook niet alleen maar om de wedstrijd, het hele circus voor en na de wedstrijd is voor mij 1 groot feest, van ’s morgenvroeg tot een uur of half 2 in de nacht. De kans dat je volgend jaar weer de kans krijgt is vrij klein.


  ⚠️ Meld

 20. Gasten die anders ook nooit in het stadion komen wil ik helemaal niet meehebben. Grote kans dat die ons feest gaan verstieren


  ⚠️ Meld

 21. Als bezoeker vorig jaar van de fantastische bekerfinale – toen ik zelf clubcardhouder was – gun ik iedere ccbezitter deze finale ook
  Kan PEC niet regelen dat alle cchouders alsnog zelf 1 kaartje kunnen kopen, dus als er extra kaarten beschikbaar komen: voorrang geven aan cc houders

  Zou belachelijk zijn als trouwe fans buiten de Kuip moeten blijven:-*


  ⚠️ Meld

 22. 5000 kaarten zijn gereserveerd voor de leden van de supportersclub en abc members.De rest ging via internet.Trouwens ik vind het helemaal niet vreemd dat het zo snel uitverkocht is.Wordt wel een beetje moe van die azijnzeikers….op naar de Kuip


  ⚠️ Meld

 23. Wat lopen die clubcardhouders nou te zeiken dan. Koop een seizoenskaart, heb je eigen plekkie in het stadion en voorrang bij de wedstrijd waar iedereen bij wil zijn.

  Verder hoop ik dat die 180!!! supporters uit bij PSV ook een kaart hebben! Deze supporters nemen de moeite om ook deze wedstrijd te bezoeken en niet alleen de finale!


  ⚠️ Meld

 24. Logisch toch dat de echt trouwe fans, oftewel seizoenskaarthouders, en daarna leden van de supportersclub, voorrang hebben op deze mooie finale en het daarom direct uitverkocht is.
  Clubcard houders moeten niet zeuren met hun gratis clubkaartje, ga maar mee naar Heracles uit volgende week, ook leuk en nog plek zat:D


  ⚠️ Meld

 25. @kees Niet iedereen kan zich een seizoenskaart permitteren of om allerlei andere redenen. Is dat nou zo moeilijk om te begrijpen? Ongelooflijk man.


  ⚠️ Meld

 26. Logisch toch dat de echt trouwe fans, oftewel seizoenskaarthouders, en daarna leden van de supportersclub, voorrang hebben op deze mooie finale en het daarom direct uitverkocht is.
  Clubcard houders moeten niet zeuren met hun gratis clubkaartje, ga maar mee naar Heracles uit volgende week, ook leuk en nog plek
  Maar die seizoenskaarthouders mogen dan wel 3 mensen mee nemen waarbij een aanzienlijk deel minder vaak bij PEC komt dan een cc houder. Dus nu heb je veel successupporters die echtere supporters nu in de weg zitten. En zoals gezegd is, niet iedereen is in de gelegenheid om een seizoenskaart te kopen.


  ⚠️ Meld

 27. Natuurlijk is de teleurstelling groot wanneer je graag mee wilt naar de Kuip en het nu al uitverkocht is. Ik hoop ook echt dat het PEC lukt om meer kaarten te krijgen. Het verbaast me wel hoe negatief er wordt gesproken over de 3 gelukkigen die met een seizoenskaarthouder mee kunnen. Wie weet, zitten daar wel veel clubkaarthouders bij. Uiteindelijk moet je wel van voetbal houden en er ??56,50 en een hele dag voor over hebben om mee te gaan. Mensen die niks met PEC hebben zullen dat er waarschijnlijk niet voor over hebben. Ik hou niet zo van het verdelen van supporters in echte -, echtere -, succes- en half/half-supporters en gun iedereen die mee wil een kaartje.


  ⚠️ Meld

 28. Wel tof dat de supporterclub (onder bezielde leiding van Fred) zo populair is…dat dan weer wel. Let trouwens 2 mei eens op het

  Spandoek van

  FEU :D:D:D


  ⚠️ Meld

 29. De enorme run op de verkoop overtreft gewoon alle verwachtingen.
  Wie had nou kunnen denken dat het gros van de 17500 kaarten binnen 2 dagen verkocht is:)

  Reken er maar op dat de club alles probeert om meer kaarten voor pecsupporters te regelen. Maar Groningen zal dat ook doen, verwacht ik.

  Zelf vind ik dat clubcardhouders nu voorrang hebben, want het is sneu als die er niet bij kunnen zijn. Die horen er zeker bij, want niet iedereen heeft genoeg geld of tijd voor een seizoenkaart.
  Ben zelf blij dat ik dit jaar seizoenkaarthouder ben,


  ⚠️ Meld

 30. Stel je nou voor dat PEC weer de beker kan pakken, Europa in mag met 2.5 mln aan startgeld, meteen in de Eurooaleaguepoulefase. En weer om de JCschaal, ook nog

  Groningen speelt uit niet beter en als Necid nou s in vorm is net als Hahn, dan maken die t verschil



  ⚠️ Meld

 31. De korstte klap was gewoon van te voren lid worden van de supportersvereniging liefst gecombineerd met een ABC kaart (nu te laat). Je kunt 2 weken van te voren dan al kaarten reserveren voor uitwedstrijden, je krijgt korting, je krijgt van te voren een mailtje vanaf wanneer je kan inschrijven en je bent verzekerd van kaarten. Tja, als je dan echt zo graag mee wil moet je gewoon zorgen dat je de boel voor elkaar hebt! Wij gaan iig weer plaatsnemen achter het doel net als vorig jaar en net als volgend jaar!! Forza Zwolluuhhh!!!


  ⚠️ Meld

 32. Is het bij andere wedstrijden niet hetzelfde geregeld. (bv Ajax thuis) eerst kunnen seizoenskaart houders één extra kaart kopen, daarna pas clubkaarthouders. Een wedstrijd zoals tegen Ajax is dan ook snel uitverkocht en de clubkaarthouders vissen dan ook achter het net.

  Echter het kopen van 3 extra kaarten vind ik ook relatief veel.
  Neemt niet weg dat er volgens mij voldoende clubkaart houders dit wel zagen aankomen en zelf via een seizoenskaarthouder een kaart hebben kunnen bestellen.


  ⚠️ Meld

 33. Vorig jaar had je dat geleuter toch ook niet van mensen die teleurgesteld waren bladiebla….toen kon ik ook 4 kaarten halen op 1 scc. Zin in! 4 Mei vrij genomen, want ik zie het gewoon weer gebeuren.


  ⚠️ Meld

 34. Ik snap ergens de teleurstelling wel. Er zit toch een bepaalde rangorde
  Supportersvereniging
  Seizoenskaarthouders
  Clubcardhouders
  De rest

  Nu is het zo dat er flink wat kaartjes naar ‘de rest’ is gegaan via de scc, waardoor de cc wordt overgeslagen. En ik snap dat dat best zuur is voor mensen met een cc.


  ⚠️ Meld

 35. Wat een wijsheid. CC zijn GEEN REAL FANS. Je kunt gratis een CC halen! Ik kom al 2 volle jaren bij PEC. Ik heb een SCC. Het word wachten op de dag dat wij het spandoek uitrollen. Blue White Army FEU


  ⚠️ Meld

 36. Haha wat? Ik kom al 16 jaar bij pec en heb nu 2 jaar een cc ivm werk. En een kaart voor de finale. Wat een onzin @pecciezwolle.


  ⚠️ Meld

 37. @pecciezwolle cc kost 7,50 voor 4 jaar.

  En dan nog kun je stellen dat houders van een cc redelijkerwijs vaker bij een wedstrijd zijn dan mensen zonder (s)cc.


  ⚠️ Meld

 38. Mooi dat pecciezwolle al 2!! volle jaren bij PEC komt. En toen ze nog Jupiler league speelden?? Over successupporters gesproken……….

  Net als Zuidski.1 kom ik al lang bij PEC, in mijn geval al 26 jaar. In het begin losse kaarten, een paar jaar een seizoenskaart, door werk echter terug naar een clubcard en sinds 8 jaar weer een seizoenskaart. In de mindere en de goede jaren. Ik zal niet zeggen dat CC-houders minder zijn dan seizoenskaarthouders. Er zijn net als ik destijds genoeg suporters die vanwege werk of andere verplichtingen niet altijd vrij kunnen nemen. En dan begrijp ik heel goed dat je geen Seizoenskaart koopt.


  ⚠️ Meld

 39. Och begint het gezeik weer over ‘echte’ en ‘neppe’? ECHTE supporters respecteren elkaar. Ongeacht of ze nu alles opzij zetten om iedere wedstrijd te kunnen bezoeken of wegens andere prioriteiten slechts enkele wedstrijden kunnen bezoeken.

  Ook ik heb seizoenen meegemaakt dat ik naast alle thuiswedstrijden praktisch alle uitwedstrijden bezocht. Ook ik heb wel eens een cc gehad in plaats van een scc (was dat meer om afhankelijk van de tegenstander te kunnen switchen tussen noord en vak 21, maar uiteindelijk ben ik het gehele seizoen geen wedstrijd op noord geweest). Helaas heb ik ook mee moeten maken dat ik enkele seizoenen geen enkele wedstrijd kon (of eigenlijk mocht) bezoeken. En dit seizoen heb ik de pech dat ik vanwege werk bijna geen uitwedstrijden kan bezoeken en allang blij ben dat ik in iedere geval wel alle thuiswedstrijden kan bezoeken.

  Ik hoop wel dat als de club extra kaarten beschikbaar krijgt (en die kans acht ik zeer groot) de verkoop iets anders gaat lopen. ?én kaartje per scc of cc. Wat daarna overblijft in de losse verkoop.


  ⚠️ Meld

 40. Bericht door bigge, op 13 april 2015 14:20
  Och begint het gezeik weer over ‘echte’ en ‘neppe’? ECHTE supporters respecteren elkaar. Ongeacht of ze nu alles opzij zetten om iedere wedstrijd te kunnen bezoeken of wegens andere prioriteiten slechts enkele wedstrijden kunnen bezoeken.

  Ook ik heb seizoenen meegemaakt dat ik naast alle thuiswedstrijden praktisch alle uitwedstrijden bezocht. Ook ik heb wel eens een cc gehad in plaats van een scc (was dat meer om afhankelijk van de tegenstander te kunnen switchen tussen noord en vak 21, maar uiteindelijk ben ik het gehele seizoen geen wedstrijd op noord geweest). Helaas heb ik ook mee moeten maken dat ik enkele seizoenen geen enkele wedstrijd kon (of eigenlijk mocht) bezoeken. En dit seizoen heb ik de pech dat ik vanwege werk bijna geen uitwedstrijden kan bezoeken en allang blij ben dat ik in iedere geval wel alle thuiswedstrijden kan bezoeken.

  Ik hoop wel dat als de club extra kaarten beschikbaar krijgt (en die kans acht ik zeer groot) de verkoop iets anders gaat lopen. ?én kaartje per scc of cc. Wat daarna overblijft in de losse verkoop.

  je hebt groot gelijk echte supporters respecteren mekaar
  uiteraard probeer ik er ook elke thuis wedstrijd bij te zijn.. heb zelf btw ook maar 2 uitwedstrijden gepakt

  het zou indd mooi zijn als er extra kaarten bij komen
  er zijn namelijk nog 16.000 neutrale plaatsen dus ik verwacht dat er daar zeker wel 5.000 van naar zwolle kan gaan…
  we zijn echter wel de thuisclub 😉 vorig jaar konden we er ook 3500/4000 bij krijgen
  het is wel apart dat je via een clubkaart geen eens kaarten kunt krijgen, 4 kaarten per seizoenskaart… veel mensen nemen dan kaarten meer om het op marktplaats te zetten voor meer geld


  ⚠️ Meld

 41. veel mensen nemen dan kaarten meer om het op marktplaats te zetten voor meer geld

  Kaarten staan op naam en daar wordt streng op gecontroleerd of de gegevens overeen komen. Zo niet dan wordt toegang tot de bus geweigerd.

  Mochten er dan toevallig toch een aantal zo stom zijn om het toch te proberen en daarmee bewust eigen supporters benadelen, dan mogen die wat mij betreft gelijk een stadionverbod van tenminste 36 maanden krijgen.


  ⚠️ Meld

 42. Ach dat gezeik met seizoen kaarten>:( je besef je niet hoe moeilijk mensen rond komen in deze crisis tijd laat staan seizoen kaart kopen wees beetje sociaal hou ik beetje rekening mee met mensen die amper rond komen elke maand maar afwachten of ze wel redden en pec Zwolle is voor iedereen. En niet alleen maar BOBO’S en seizoen cart houders ik ga helemaal niet meer heen vorige jaar was ik wel bij maar als het zo moet??? Ikke ikke laat de rest maar slikke>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 43. Misschien een beetje een domme vraag maar waarom zou iemand die geen 180 euro voor een seizoenskaart kan betalen, wel plotseling 56 euro voor een bekerfinale kunnen betalen?



  ⚠️ Meld

 44. @bigge sommige mensen leven van maand tot maand, om maar wat op te noemen, denk dat je zelf ook wel andere redenen kunt verzinnen.

  @glam gelukkig zijn er nog SCC houders die het wel snappen zoals JansBlueZ. Sommige mensen hier voelen zichzelf enorm bijzonder omdat ze een seizoenkaart hebben blijkbaar.

  Maar volgens verschillende twitter accounts komen er misschien nog zo’n 5000 kaarten bij. Hopelijk ook voor CC houders. Blijf hopen 🙂


  ⚠️ Meld

 45. Deze mensen komen uit Buren Friesland reknr wat ze opgeven geeft melding bij mijn politie.nl euhhh niet doen. meer info opgeletopinternet.nl De prijs is te mooi om waar te zijn.


  ⚠️ Meld

 46. O, goed dat je het nazocht, Derk. Ik zag dat je ze zelf kon ophalen. Dat zou ik in zo’n geval altijd doen. Maar oplichters dus. Klojo’s. Meest veilige is dus wachten op extra kaarten voor PEC.


  ⚠️ Meld

 47. Blijft GEPRUTS; donderdag zouden er nieuwe kaartjes beschikbaar komen. Bij de gratie des KNVB’s. Ondertussen hebben ze duizenden mensen valse beloften gedaan en nodeloos (want de levering was niet op tijd en je kon niet eens kaartjes kopen) een cc aan laten schaffen.

  Ja hoor: de verkoop aan cc-houders start zondag om 12:00 digitaal….wees er snel bij want op is op……………………..

  Ja om 11:50 uur al opperdepop >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 48. Degene die een ticket via de officiële weg heeft aangeschaft, maar vervolgens weer op de markt brengt, zal een stadionverbod krijgen voor de duur van 18 maanden en een geldboete van ?? 450,-.


  ⚠️ Meld

 49. Dinsdag van 19.00-21.00 uur buskaartverkoop in het Supporterscafe. 2 kaarten verkrijgbaar per PEC Zwolle clubcard, seizoenkaart of lidmaatschap Supportersclub. Meer informatie volgt dinsdag op peczwolle.nl.


  ⚠️ Meld

 50. Wat mij betreft zijn alle PECbezoekers even belangrijk
  Misschien vind ik die clubcardhouder die 1 of meer anderen meeneemt, jonge kinderen, mensen uit de buurt of kennissenkring, die ook s een keertje meegaan, en daarna weer willen omdat ze PEC hebben ontdekt

  Hou niet van dat ouwe jongens krentenbrood, wie is er niet begonnen als supporter met clubcard? Of als meegaan met iemand met een clubcard
  Juist zo’n bekerfinale is een onvergetelijke pecervaring voor pecbeginners, en of zo meekomen met clubcardhouders danwel seizoenkaarters doet er niet toe.

  Trouwens de meeste seizoenkaarthoudees zijn daar minder dan 2-3 jaar geleden mee begonnen

  Haha als PEC slim is, geven ze clubcardhouders die direct een seizoenkaart reserveren voor volgend seizoen voorrang, als er nog bekerkaarten beschikbaar komen.
  En iedere supporter die een nieuwe seizoenkaarthouder idem.

  Op die manier komt er sneller reden om t stadion met 2- 3000 te vergroten


  ⚠️ Meld

 51. Ledenstop is opgeheven!! Dinsdagavond is de laatste kans voor (nieuwe) leden kaarten te bemachtigen in het Supporterscafe.


  ⚠️ Meld

 52. Dan ga ik maar gauw bij pec tekenen en meteen lid vd supclub worde

  Trouwens wat heb je eraan clubcardhouder te zijn, as je nie naar de bekerfinale ken


  ⚠️ Meld

 53. Clubcardhouders allemaal naar t supporterscafe tussen 19 en 21 uur,
  Want er zijn nog kaarten over, als je snel bent
  Zie berichtgeving suppclub pec


  ⚠️ Meld

 54. Ik snap best dat er een heleboel mensen (weer) mee naar Rotterdam willen. De scc houders, 4 kaarten misschien (aardig) veel. Ik zelf heb mijn supp card beschikbaar gesteld aan een clubcrd member.
  Maar ik ben het eens met al die mensen, die met enige regelmaat bij het stadion komen en evt. ook bij vele uitwedstrijden aanwezig zijn, enige voorsprong op het aanschaffen van een finalekaart verkrijgen.
  Daar komt ook bij, dat, als….. zich het moment voordoet dat je een kaart kunt verkrijgen, je die kans ook moet pakken. (handig zijn) De mensen die vaker in het stadion komen, en zeker in het supportershome, weten dat. Anders……. heb je de kans dat je achter het net vist.
  Je moet er wel iets voor doen. Ik heb ook in de rij gestaan.
  Dus niet klagen maar op tijd actie ondernemen.

  @ bigge. High five.


  ⚠️ Meld

 55. Als je als CC-houder ook gewoon lid was geweest van de supportersclub had je ook kaarten kunnen kopen in het supportershome.
  Kost niet de wereld maar helpt je wel met zulke wedstrijden, en geeft je werkelijke binding met de club weer.
  Volgens mij zijn CC-houders vaak (dit geldt dus niet voor iedereen!) de mensen die naar Ajax, Feyenoord en PSV willen kijken.



  ⚠️ Meld

 56. @Swoar ea
  Als je n clubcard hebt en nog geen kaartje voor 3 mei hebt, zou ik nu direct naar het supporterscafe gaan. Van 19 tot 21 uur kun je daar alsnog kaarten halen, ook als cc houder
  Wie weet lukt het je dan nog – misschien je laatste kans – om in het blauwwitte deel een platsje te bemachtigen

  Zie peczwolle.nl


  ⚠️ Meld

 57. Hoop en verwacht dat de 7 gewenste kaartjes (ongeveer) nu worden opgehaald met een setje cc’s van anderen. De bestelde en betaalde cc zijn helaas nog niet bezorgd.


  ⚠️ Meld

 58. Kaarten zijn binnen, het wachten heeft geholpen en hoorde dat iedereen die stond te wachten kaarten heeft kunnen kopen, top!


  ⚠️ Meld

 59. @ Annetjuh, dat zou mooi zijn! De oudste (FEU) en ik hadden al kaarten. Deze zijn door de jongste en een paar maten opgehaald.

  @ Trotse Zwollenaar, begreeo dat er zelfs nog een goeie 400 kaarten over waren.


  ⚠️ Meld

 60. Heeft iedere cchouder die naar de wedstrijd wil nu alsnog een kaartje kunnen kopen?

  Vind het fantastisch dat er wrschlk nog meer pecsupporters in de Kuip zijn dan vorig jaar!

  Al zullen er vast meer Grunningers zijn, we zijn als blauwwitte aanhang fanatiek genoeg om de jongens van jans naar de zege te juichen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.