Bouw ‘Primark’ Zwolle van start

Zwolle – Op woensdag 15 april start Bouwbedrijf Wessels Rijssen, in opdracht van BPD (voorheen Bouwfonds) en DLH Ontwikkeling met de werkzaamheden aan de Melkmarkt / Voorstraat in verband met de nieuwbouw van een winkel voor een grote retailer.

De eerste zichtbare activiteit zal het plaatsen van de omheining vanaf 15 april zijn. Deze omheining is flexibel aan te passen op basis van de markt op vrijdag en zaterdag en overige festiviteiten.

Zodra de bouwplaats veilig omheind is, begint de asbestverwijdering. Als de gebouwen asbest-vrij zijn kan er aanvang worden gemaakt met de sloop.

Vanaf half mei zal er gesloopt worden aan de Melkmarkt en een gedeelte van de Voorstraat Na de sloop zal er in juni archeologisch onderzoek plaatsvinden.

In de eerste week september start de nieuwbouw. De oplevering aan de gebruiker wordt medio 2016 verwacht.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik zou er geen probleem mee hebben Mike70. Maar het klinkt wat onwaarschijnlijk. Ik lees net juist aankondigingen van nieuwe vestigingen in Hilversum, Tilburg en Dordrecht.


    ⚠️ Meld

  2. Afwachten maar, zou het op zich niet erg vinden. Veel kleding gemaakt door kinderhanden voor een appel en een ei.

    Vergunning voor Hornbach blijkt ook nog helemaal niet rond te zijn las ik laatst in de Swollenaer, staat al wel een megabord op die plek.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.