Ook politie inval aan de Van Maanenware

Zwolle – Nadat in Zwolle Zuid aan de Tichelmeesterlaan een inval werd gehouden door een arrestatieteam, en een henneplantage is ontruimd, was er ook een politieactie gaande aan de Van Maanenware.

14042015_invallen_zwolle_26.jpg 

In deze straat, een stuk verderop in Zwolle Zuid, was de politie dinsdagavond ook een woning aan het onderzoeken met honden. Ook de Technische Recherche was aanwezig en waren er speurhonden ingezet. Of deze acties verband houden met elkaar is nog niet bekend.

 

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Hed kompt misschien ook doordat het stukje geschreven is om iets voor tienen ’s avonds.
  Maar hopenlijk wordt dit geen gewoonte inderdaad, er zijn grenzen immers.


  ⚠️ Meld

 2. hey groene boekje heb jij je al aangemeld bij weblog zwolle zodat je alles kunt corrigeren .

  Blijkbaar doen hun het niet goed en kan jij het beter.

  Maar je blijft het wel lezen en volgen triets figuur dat je er rond loopt.
  Ga wat nuttigs doen met je leven door bijvoorbeeld je aan te melden als vrijwilliger .


  ⚠️ Meld

 3. Als ik me niet vergis worden deze stukjes niet geschreven door de redactie van Weblog Zwolle, maar door iemand van de politie. Ik neem aan dat ze bij de politie een communicatie expert naar voren schuiven.


  ⚠️ Meld

 4. Als ik de eerste zin lees, groene boekje, dan zou ik van ‘Nadat’ ‘Terwijl’ maken, want kennelijk werd er tegelijkertijd een inval gedaan. Toch ben ik het ook wel weer eens met rudolf005 (die “hun” schrijft waar “zij” moet staan :)) dat de beste stuurlui aan wal staan. WLZ wordt gerund door vrijwilligers, die soms meer belang hechten aan snelle berichtgeving dan aan correct taalgebruik.


  ⚠️ Meld

 5. Denk het niet, Plantje. Dit bericht komt van politie.nl

  Zwolle – De politie heeft dinsdagavond 14 april vier mannen aangehouden in verband met een drugsonderzoek. Na de aanhoudingen zijn woningen doorzocht aan de van Hallware, van Maanenware en Tichelmeesterlaan.

  Een aanhoudings- en ondersteuningsteam van de politie heeft op de Wijnmanlaan drie mannen van 19, 20 en 21 jaar uit Zwolle en een 21-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden. Net voor de aanhouding vloog een auto met twee verdachten uit de bocht. De auto raakte daarbij twee geparkeerde auto??s. De inzittenden zijn niet gewond geraakt. De vier verdachten zitten voorlopig vast. Na de aanhoudingen hebben politiemensen woningen doorzocht aan de van Hallware, van Maanenware en Tichelmeesterlaan. Daarbij zijn spullen en auto??s in beslag genomen. Het drugsonderzoek is nog in volle gang. Op dit moment worden er geen verdere mededelingen gedaan.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.