K3 voor afscheid naar Zwolle

Zwolle – Karen, Kristel en Josje zijn voorlopig niet klaar met K3. Op hun aankondiging ermee te willen stoppen volgt tot diep in 2016 een uitgebreide tournee. In Zwolle treedt K3 twee keer per dag op. De data zijn 27 en 28 februari 2016 in de IJsselhallen.

k3_zwolle_ijsselhallen.jpg

Dit is niet enkel het afscheid van de oude K3, maar ook een welkom voor het nieuwe trio, dat momenteel gezocht wordt. De unieke tour van wat nu al K6 genoemd wordt, begint in november in Gent. Daarna worden achtereenvolgens Den Bosch, Maastricht, Enschede, Antwerpen, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Oostende, Groningen en Hasselt aangedaan. In elke stad speelt het zestal drie of vier shows. Kaarten zijn te koop vanaf 15 euro per stuk.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Dus nog een evenement met harde muziek. De gemeente leert het ook nooit he? Een mooi stuk klassiek kan ik nog wel waarderen maar die herrie van tegenwoordig.. NIET IN MIJN STAD!


  ⚠️ Meld

 2. @Celine,

  Dit is een evenement voor kids dus niet zo zeuren over geluidsoverlast.
  Zwolle is ook mijn stad maar heb nooit problemen gehad met te harde muziek. Kun je beter in een hutje op de hei gaan wonen. Heft niemand last van jou>:(>:(


  ⚠️ Meld

 3. Ik wou ook al zeggen: “Als het maar niet te hard is.”, maar Celine was mij voor. 🙂
  Maar serieus, het wordt binnen gehouden. Dus overlast zal er niet zijn. Het enige geluid wat ik het afgelopen jaar door die isolatie heen heb horen komen, was dat gebonk van het Megawatt-festival en laatst nog die Tractor-Pullingwedstrijden.


  ⚠️ Meld

 4. Daar heb ik niets mee te maken, wat jij hebt kunnen horen. Als ik de hond uit laat eis ik dat het daar gewoon stil is. Ik zit niet te wachten op iemand anders z’n plezier. Punt.


  ⚠️ Meld

 5. al die mensen zie zeiken en zeuren over geluidsoverlast hebben blijkbaar zelf geen opvoeding of jeugd gehad.

  ga lekker op de hei wonen daar heb je geen overlast van wie dan ook .

  ohw nee dat zie ik ook verkeerd daar komenn veel wandelaars dan heb je daar weer last van .

  Typisch zwols overal om zeiken en zeuren .

  Leer eens respect hebben voor de mede mens .

  ohw nee dat hebben jullie ook niet .

  wat moeten we toch met die zeikende mensen hier in zwolle ????  ⚠️ Meld

 6. K3 ,,jee ik zal ze missen 🙂 volgens mij zijn vele reactie,s hier bedoeld als humor .maar owee als je aan het typische asociale gedrag van de Zwollenaar komt dan is het hek van de dam ..zwolle heeft landelijk al de bijnaam Tokkie-kalifaat ..


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.