Voldoende vrijwilligers Theeschenkerij Eekhout

Zwolle – De Theeschenkerij Eekhout gevestigd bij Park Eekhout is in 2015 tijdens de lente en zomermaanden weer iedere zondagmiddag geopend.  De voortgang van de theeschenkerij stond even op het spel omdat er onvoldoende vrijwilligers waren. Na een rondgang bij  buurtbewoners en bekenden van de theeschenkerij hebben zich voldoende vrijwilligers aangemeld. Wel zoveel dat de theeschenkerij in 2015 als vanouds bijna iedere zondag is geopend de komende maanden.

Tijdens de  schoolvakantie blijft de theeschenkerij gesloten. De eerste openingsdag is op Koningsdag. Daarnaast kunt u iedere zondag bij redelijk tot mooi weer van 14.00 uur tot 18.00 uur op het terras naast het speeltuintje en de dierenweide genieten van kwaliteitsproducten uit de Zwolse regio. Traditiegetrouw wordt de theeschenkerij elke eerste zondag van de maand en de allerlaatste theetuin-zondag in september muzikaal omlijst. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma. De optredens vinden plaats tussen 14.30 uur en 16.00 uur (onder voorbehoud van goed weer).

  Op onze website  www.detheeschenkerijeekhout.nl (en binnenkort ook op Facebook) vindt u meer informatie over de openingstijden van de theeschenkerij en de culturele evenementen 2015. 

  Optredens 2015 bij de theeschenkerij Eekhout: 

  • Zondag 3 mei Jesse Wielink (gitaar en zang)
  • Zondag  7 juni Annelotte Coster (gitaar/keyboard en zang)
  • Zondag  5 juli Chantal Manrho (keyboard en zang)
  • Zondag  6 september L’escola (goed optreden duo of trio, namen volgen)
  • Zondag 27 september trio Kamerspe
  Artikel delen:

  Reageer