Swollwacht vreest parkeerprobleem Nieuwe Markt

Swollwacht vreest dat de sluiting van het postkantoor aan de Westerlaan tot problemen in de binnenstad van Zwolle leidt.

Het kantoor sluit op 1 oktober de deuren. De fractie denkt dat het postkantoor aan de Nieuwe Markt daardoor dagelijks honderden extra klanten krijgt en daar zouden niet genoeg parkeerplaatsen voor zijn. Swollwacht vindt ook dat dit haaks staat op de plannen van het gemeentebestuur om de binnenstad autoluw te maken. De fractie heeft het college van B en W in een brief om opheldering gevraagd.

Bron: RTV Oost.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Swollwacht vreest parkeerprobleem Nieuwe Markt”

  1. Het zal allemaal wel meevallen. Zo kan je je overal wel druk om gaan maken.

    Een mens lijdt het meest aan het lijden dat hij vreest.

  2. ja want straks is alleen de nieuwe markt nog een gewoon postkantoor, want de vestiging in zuid word ook samen gevoegd met een winkel

  3. Misschien eerst even afwachten of er echt structurele problemen gaan ontstaan. Maar ik kan me voorstellen dat het drukker gaan worden in de binnenstad.

  4. Ik denk dat bijvoorbeeld de opening van H&M ook meer bezoekers aan de binnenstad op heeft geleverd en dus mogelijk een extra druk op de autoluwheid.
    Dit soort beslissingen moet je opvangen.
    Wat mij betreft wordt de Nieuwmarkt ook autovrij. Dan krijgen we er een fantatisch plein bij. Parkeren aan de rand van de binnenstad. Geen probleem toch?

  5. nee helemaal geen prachtig plan dat worden dan weer parkeerplaatsen waar je je scheel aan betaalt . en daarbij wat is er mis mee om met de auto naar de stad te komen.

Reacties zijn gesloten.