Geen Ballonspektakel Zwolle in 2015

Zwolle – Het bestuur van het Ballonspektakel Zwolle heeft besloten in 2015 geen meerdaags evenement in Zwolle te organiseren. Na lang overwegen heeft zij moeten concluderen dat er onvoldoende financiële basis is om een kwalitatief hoogwaardig evenement neer te zetten. Het uitblijven van nieuwe sponsoren, verminderde structurele inkomsten en de nasleep van de economische recessie heeft mede geleid tot dit besluit.

heino-221.jpg
 

Het bestuur wil benadrukken dat zij zeer tevreden is over de inbreng van de eventpartners, alle sponsoren en vrijwilligers in de afgelopen jaren, maar dat voor nu, helaas, de financiële basis ontbreekt om op dezelfde weg door te gaan. Het bestuur gaat zich de aanstaande maanden beraden over de vorm van het evenement na 2015.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik heb nooit begrepen waarom ze op die schaal ermee zijn begonnen.
    Voor eenieder is het leuk en leerzaam het wonder van de ballonvaart te aanschouwen natuurlijk. Maar dat kan op op veel kleinere schaal nog veel leuker zijn.
    Vaak gedacht al die tientallen luchtbalonnen te zien dat ’t wel een paar centjes zal kosten, die niet uitkunnen.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.