Weekje weg voor Zwolse minima

Zwolle – Bent u al een tijd niet met vakantie geweest en leeft u van een minimuminkomen? Dan is een Weekje Weg op één van de recreatieterreinen van de Paasheuvelgroep wellicht iets voor u. Lekker een weekje er tussen uit. 

 

Het Weekje Weg is bedoeld voor (één ouder)gezinnen, alleenstaande 55-plusers die moeten rondkomen van een uitkering op bijstandsniveau. De gemeente Zwolle wil in het kader van het minimabeleid komende zomer weer iets extra’s voor hun doen. Als alleenstaande 55-pluser kunt u zich opgeven voor een groepsvakantie op recreatieterrein De Woensberg in Blaricum. Deze vakantie vindt plaats van 22 juni t/m 26 juni. U verblijft in een kamer met eigen douche en toilet. Voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar (basisschool) hebben wij in de zomervakantie groepsvakantie en individuele vakanties. De groepsvakantie is op het recreatieterrein  van De Woensberg in Blaricum.. De individuele vakanties zijn in stacaravans en Finse blokhutten op de Paasheuvel in Vierhouten.

Een touringcar brengt u naar de vakantiebestemming. De groepsvakanties zijn op basis van volledige verzorging en bij de individuele vakanties ontvangt u twee maaltijden in het restaurant en een barbecue.

 

Belangstellenden kunnen zich melden tot uiterlijk 30 april 2015 

Alleen op de dinsdag en donderdagmorgen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Assendorperdijk 134 ( bij  de Jeruzalemkerk naast de Molenhof

Voor informatie uitsluitend op bovengenoemde tijden.

telefoonnummer 06-83589776 of mailen naar inakappers@home.nl   

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer