Tickets bekerfinale PEC Zwolle in vrije verkoop

Zwolle – Zaterdagmiddag om 13.00 uur start de vrije verkoop voor PEC Zwolle fans! beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het bus arrangement. Vol = vol. PEC Zwolle speelt op zondag 3 mei 18.00 uur de wedstrijd om de KNVB Bekerfinale in De Kuip te Rotterdam! Het is strikt noodzakelijk dat alle namen in de boeking overeenkomen met het identiteitsbewijs van de mensen die gecontroleerd worden bij het instappen van de bus. Komen de gegevens niet overeen, dan wordt toegang tot de bus geweigerd. De verkoop vindt online plaats.

bekerfinale_pec_zwolle.jpg 

Voor PEC Zwolle supporters die afhankelijk zijn van een rolstoel en één begeleider, zijn speciale rolstoelplaatsen met eigen parkeerfaciliteit bij De Kuip beschikbaar. De verkoop hiervan verloopt niet online maar gaat uitsluitend via PEC Zwolle zelf. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een email sturen naar info@peczwolle.nl o.v.v. aanvraag rolstoelkaart bekerfinale. Verdere details worden vervolgens gegeven. Op tickets voor de KNVB bekerfinale zijn de KNVB standaardvoorwaarden van toepassing. Op grond van deze voorwaarden is het verboden tickets buiten de privé-sfeer om te verkopen of weg te geven. Degene die een ticket via de officiële weg heeft aangeschaft, maar vervolgens weer op de markt brengt, zal een stadionverbod krijgen voor de duur van 18 maanden en een geldboete van € 450,-.

Personen met een landelijk stadionverbod van de KNVB mogen geen gebruik maken van de georganiseerde arrangementen en hebben geen toegang tot het stadion.
Artikel delen:
Reacties 13
 1. @Annetjuh:
  Ja, die tekst staat er wel, maar als je klikt op die button “2e ring + bus”, dan kan je gewoon kaarten bestellen.


  ⚠️ Meld

 2. Weet iemand of er binnenkortnog xtra kaarten voor Pecfans beschikbaar komen?

  Of alsnog via Knvb of Ticketbox voor neutrale vakken i de vrije verkoop komen?

  Ik had 2 collega’s blij gemaakt met kaarten, in de hoop die via n clubcard aan te schaffen, maar dat is tot nu toe mislukt….  ⚠️ Meld

 3. @ pec4u.

  Een echte PEC fan heeft natuurlijk al lang en breed een kaartje!! En hoeft er niet nog 1 op 18 april aan te schaffen!!
  Je merkt dat er rond dit soort wedstrijden altijd veel succes supporters zijn!  ⚠️ Meld

 4. Denk dat nu iedereen wel is voorzien van kaarten, als dat niet zo is heb je er ook niet alles aan gedaan om toch nog kaarten te kopen.


  ⚠️ Meld

 5. Als er meer mensen naar de bekerfinale willen dan er kaarten zijn, zullen er altijd mensen achter het net vissen, welk systeem van verdeling er ook wordt gehanteerd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.