Vrijheidscollege van Ton Koene

Zwolle – Dit jaar voor het eerst in Zwolle een platform voor lezingen over de fundamenten van de democratie genaamd Vrijheidscolleges! Kom een Vrijheidscollege bijwonen om meer te weten te komen over de vier vrijheden die nog steeds de basis vormen voor onze maatschappij!

Er worden tussen 23 maart en 5 mei (in samenwerking met ProDemos, Coolpolitics en Humanity in Action) vier lezingen gehouden met de ‘Vier Vrijheden’ van Roosevelt als thema. Twee sprekers waren reeds in Zwolle: Gerdi Verbeet en Yassin ElForkan. Op dinsdag 21 april zet Ton Koene de reeks Vrijheidscolleges voort met zijn college over vrijwaring van angst. De avond wordt begeleid door het Zwolse singer-songwriter duo Counterproductive. Dit duo bestaat uit Jasmijn Mooiweer en Pieter Hartman en speelt nummers die een directe link hebben met het thema ‘Vrijhwaring van angst’. Arend Jan Boekestijn sluit de reeks op 5 mei over Vrijwaring van gebrek.

De toegang van het Vrijheidscollege is gratis en iedereen is welkom. Je kunt je nog aanmelden door een e-mail te sturen naar daisy@niekvandersprong.nl

Datum: dinsdag 21 april
Locatie: Pop Up Store ‘Hier’
Adres: Oude Vismarkt 10, 8011 TB Zwolle
Aanvang: 20.00 uur, vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee

Artikel delen: