Koperdieven aangehouden na achtervolging

Zwolle – De politie heeft in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 april een 33-jarige man uit Hasselt aangehouden na een korte achtervolging. Later werden door de politie twee vermoedelijke mededaders, een 21-jarige en een 41-jarige man uit Zwolle aangehouden.

Politieagenten zagen rond middernacht aan de Palestrinalaan een auto met gedoofde lichten over een grasveld rijden. Bij de auto liepen nog twee personen over het gras. Toen de politieagenten achter de auto aanreden, maakte de bestuurder snelheid en probeerde te ontkomen. Na een achtervolging door de wijk Stadhagen, kon de bestuurder uiteindelijk op de Bisschopswetering in ’s Heerenbroek tot stoppen worden gebracht. De bestuurder werd aangehouden. In de auto werden diverse koperen kabels aangetroffen. Deze bleken te zijn gestolen. De politie hield later in verband met mogelijke betrokkenheid bij de diefstal de andere twee mannen aan. Het drietal is ingesloten voor nader verhoor.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hehehehe dat was ik.

    met m’n face op de web, npg meer koperstelen en nu veel meer kanker hoeren, wietke van ent hij is de gene die mij verraden heeft dus mensen niet met hem in zee gaan hij naait je vet goed, omdat hij geen strafblad heeft, motherfucker karma bite ur back once in ur life.
    danny


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.