Ter Pelkwijkpark tijdelijk Park in Transitie

Zwolle – Op 25 april 2015, tijdens de viering van het vrijwilligersevenement 200 jaar Koninkrijk, tussen 13.00 en 19.00 uur wordt in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle het evenement PiT! (Park in Transitie) georganiseerd. Zwolle in Transitie, de organisator van het evenement, wil mensen inspireren om over de veranderende samenleving na te denken.
 
Tijdens het evenement werken onder andere Club Cele, Zwolse Peperz, Ontspruiten, Partij voor Cultuur en Droom van Zwolle mee. Zij hebben allen één gezamenlijk doel: Zwolle socialer, groener en duurzamer maken. Door middel van muziek van Upload wordt er voor gezorgd dat het een energieke middag blijft. Daarnaast biedt het programma een podium aan Zwolse initiatieven. De Stadspicknick, waarbij het handelen vanuit sociale overwaarde centraal staat, is hier een goed voorbeeld van.

Zwolle in Transitie is opgericht door een groep Zwolse ondernemers en actieve inwoners die worden gedreven door een gezamenlijke missie: de wereld sterker en mooier maken in het algemeen en Zwolle in het bijzonder. Dus mensen inspireren door met nieuwe samenwerkingsvormen aan creatieve oplossingen te werken die ons land socialer, groener en duurzamer maken.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ook een manier om geld te verspillen.
    Leven in het nu, dat vergeten veel mensen!!!!!
    Nadenken over een veranderende samenleving zet geen zoden aan de dijk. Je kunt alles aangrijpen om weer eens een feestje te vieren….droom lekker verder….


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.