Viaa organiseert debat met CU en PVV

Zwolle – Op woensdag 29 april organiseren studenten van hogeschool Viaa een debat over cultuurverschillen en integratie. Het debat vindt plaats in het gebouw van Viaa in Zwolle en is bedoeld voor iedereen die graag meepraat of meedenkt over dit onderwerp.

Het debat heeft als thema ‘Diversiteit en samenleving’: wat zijn gevolgen van diversiteit voor de Nederlandse samenleving? Wat is de invloed op welzijn, zorg en hulpverlening? Wat moet het antwoord zijn van de politiek en de samenleving?

Programma
Het debat start om 14.30 uur. Aan de hand van stellingen en beeldmateriaal zullen forumleden Arie Slob (ChristenUnie), Edgar Mulder (PVV) en medewerkers van Vluchtelingenwerk met elkaar en met de andere deelnemers in discussie gaan. Het debat wordt om 16.30 uur afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom in het gebouw van hogeschool Viaa aan de Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Open dag
Belangstellenden voor een opleiding waarin werken met mensen centraal staat kunnen op woensdag 22 april of woensdag 17 juni terecht bij Viaa. Op die dagen staat er een open dag gepland. Van 15.00 tot 18.00 uur staan studenten en docenten klaar om belangstellenden verder te helpen met hun studiekeuze.

Artikel delen: